• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2024

21:25

Novi problem za Pešića! Opet on! Ove sezone stvarno nema sreće!

profimedia

Košarka

Novi problem za Pešića! Opet on! Ove sezone stvarno nema sreće!

Podeli vest

Nema kraja pehovima Filipa Petruševa.

Srpski reprezentativac iznet je sa terena uz pomoć lekarske ekipe Olimpijakosa zbog povrede koju je doživeo na meču grčkog prvenstva sa Kolosom.

Pirejci su utakmicu odigranu na Rodosu rešili u svoju korist sa ubedljivih 100:66, ali je ostala velika zabrinutost za stanje krilnog igrača Pirejaca. Na prvi pogled deluje da je u pitanju povreda kolena.

Crveno-bele očekuje fajnal for Evrolige i duel sa Realom u polufinalu, a Petrušev se u poslednje vreme nametnuo sjajnim partijama kao neizostavni deo čete trenera Jorgosa Barcokasa.

Takođe, na leto nas očeuju i Olimpijske igre u Parizu, pa je ova neprijatna vest razočarala i selektora „orlova“ Svetislava Pešića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

IGRAO JE SAMO EPIZODU! Savo otirač: Manojlović umislio da je zvezda opozicije, usledilo bolno otrežnjenje!
Izbori 2024

IGRAO JE SAMO EPIZODU! Savo otirač: Manojlović umislio da je zvezda opozicije, usledilo bolno otrežnjenje!

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda, lider pokreta Kreni-Promeni, doktor prava koji nije znao da sastavi listu za izbore na opštini Vračar, stipendista Rokfelera i Soroša, maneken koji je umislio da je vođa opozicije, doživeo je bolno prizemljenje nakon što su ga njegove dojučerašnje kolege brutalno odjavile i redom negativno odgovorili na ultimatum o izlasku opozicije iz republičke skupštine, ali i skupština Beograda, Niša i Novog Sada.

05.06.2024

13:23

Vesti

Niti laje, niti mjauče! Nesvakidašnji kućni ljubimac porodice Bacić iz Donje Trepče kod Čačka: Niko ne pamti ništa slično!
Društvo

Niti laje, niti mjauče! Nesvakidašnji kućni ljubimac porodice Bacić iz Donje Trepče kod Čačka: Niko ne pamti ništa slično!

Sova kukumavka spada u red ptica grabljivica i među najugroženijim je vrstama. Ove ptice su kaže nauka, grabljivice, uglavnom samotnjaci, koje provode veći deo noći u potrazi za plenom i praktično ih je nemoguće pripitomiti. Ali, u čačanskom selu Donja Trepča postoji jedna upravo ovakva sova koja je toliko pitoma i privržena porodici da je praktično postala njihov kućni ljubimac.

05.06.2024

18:45

Mali: Srbija uspešno emitovala održive obveznice
Politika

Mali: Srbija uspešno emitovala održive obveznice

Republika Srbija je danas po prvi put na međunarodnom tržištu emitovala održive obveznice (ESG), čime je prikupljeno 1.5 milijardi dolara za finansiranje održivog razvoja, zelenih projekata i projekata kojima se podstiče društvena odgovornost, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali.

05.06.2024

18:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija