• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

19.04.2024

14:25

Lesor pravio šou sa seksi novinarkom! Koristio sam ga mnogo prošle godine! (VIDEO)

printscreen

Košarka

Lesor pravio šou sa seksi novinarkom! Koristio sam ga mnogo prošle godine! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš grčkog Panatinaikosa, Matijas Lesor (28), bio je gost jedne emisije u kojoj je prelepoj novinarki Lili Kountoriotis odgovarao na mnoga pitanja, a spomenuo je i bivši klub Partizan.

Ljubimca "grobara" voditeljka je upitala koja pesma navijača Panatinaikosa mu je omiljena, a taman kada je krenuo da objašnjava da je u pitanju ona koja počinje sa "vudu, vudu", ona ga je prekinula i donela megafon.

Lesor je počeo da se valja od smeha, jer je poznato da mu je to omiljena "igračka".

- Imam jedan, ostavio sam ga kod kuće! Koristio sam ga mnogo prošle godine - rekao je Francuz, misleći na momente kada je proslavljao pobede sa navijačima Partizana sa mikrofonom ili megafonom u ruci.

 

 

Matijas je krenuo da peva pomenutu pesmu navijača Panatinaikosa, a pridružili su mu se i gosti u studiju! Atraktivnu novinarku je interesovalo i Lesorovo mišljenje o tome gde će biti popularniji, u Srbiji ili Grčkoj, ukoliko PAO osvoji titulu u Evroligi.

- U Atini. Ne mogu da zamislim koliko će ludo biti ako uzmemo to takmi. Za to nam je potrebno još pet pobeda - istakao je Francuz.

 Grčki klub u četvrtfinalu elitnog takmičenja igra protiv Makabija iz Tel Aviva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija