• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

02.04.2024

21:55

Pešić može da odahne! Milutinov ponovo na terenu!

Starsportphoto

Košarka

Pešić može da odahne! Milutinov ponovo na terenu!

Podeli vest

Dobre vesti stižu iz Grčke! Srpski reprezentativac Nikola Milutinov (29) koji je više od dva meseca bio van stroja zbog povrede stopala, danas se vratio treninzima.

Košarkaš Olimpijakosa vraća se u pravo vreme, sa obzirom da se Pirejci nalaze u borbi za poziciju pred početak plej-ofa Evrolige.

Trener Jorgos Barcokas je nedavno, nakon meča sa Partizanom, najavio da se Nikolin povratak može očekivati kroz nedelju ili dve dana i to se obistinilo.

Pored Barcokasa, razlog za slavlje ima i selektor Srbije, Svetislav Pešić. Milutinov je prošle godine briljirao na Mundobasketu u Manili i uz Bogdana Bogdanovića bio jedna od prvih opcija u napadu.

 

 

Podsetimo, reprezentativac Srbije bio je van stroja od 22. januara zbog povrede zgloba na derbiju sa Panatinaikosom uoči grčkog šampionata. On je tada slučajno nagazio saigrača Kostasa Papanikolaua, nakon čega je u bolovima napustio teren. Nedugo zatim, imao je i operaciju metatarzalne kosti levog stopala koje je povredio. 

Milutinov ove sezone prosečno beleži 8,6 poena uz nešto manje od šest skokova po meču u Evroligi. Ukoliko ga u nastavku sezone zaobiđu povrede, biće na raspolaganju selektoru i za Olimpijske igre koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07