• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2024

19:30

Miško Ražnatović se javno zahvalio Stivu Keru: Gest koji nikada nećemo zaboraviti!

Informer/Maša Banđur

Košarka

Miško Ražnatović se javno zahvalio Stivu Keru: Gest koji nikada nećemo zaboraviti!

Podeli vest

Dejan Milojević, legendarni srpski košarkaš, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a na večni počinak ga je, pored brojnih sportskih legendi i asova, ispratio i trener Golden Stejta Stiv Ker.

Ker je sa stručnim štabom Voriorsa stigao je u srpsku prestonicu da oda poslednju poštu Milojeviću, koji mu je tri godine bio pomoćnik u klubu.

Povodom dolaska prvog trenera kluba iz San Franciska na sahranu srpskog velikana oglasio se i menadžer Miško Ražnatović.  

Poznati košarkaši agent ističe da je potez Kera i stručnog štaba Golden Stejta za veliko poštovanje. 

"Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi Golden Stejt Voriors organizacije, prevalili su ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali poslednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu, u kome je Dejan preminuo. Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! Ništa ne može da promeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaška porodica potruditi da mu slava bude i ostane večna", napisao je Ražnatović na svom Instagramu.

Dejan Milojeivć preminuo je 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledice srčanog udara u 46. godini i to uoči utakmice Jute i Golden Stejta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija