• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2023

18:24

Vanja Marinković: Imamo za čim da žalimo, ipak ovo je veliki uspeh

Porfimeda

Košarka

Vanja Marinković: Imamo za čim da žalimo, ipak ovo je veliki uspeh

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac Vanja Marinković izjavio je danas da je njegov tim osvajanjem srebrne medalje napravio veliki uspeh na Svetskom prvenstvu, ali je dodao da mu je žao što "orlovi" nisu osvojili zlatno odličje na Mundobasketu.

Srbija je danas u finalu SP poražena od selekcije Nemačke 83:77.

- Imamo za čim da žalimo. Srebro se dobija, a zlato se osvaja. Veliki turnir za sve nas, počev od Bogdana Bogdanovića. Čestitam svima, kao i stručnom štabu. Dali smo maksimum, mogli smo da budemo sa svojima ovog leta, okupili smo se u julu u Staroj Pazovi. Na kraju se sve isplatilo, moglo je ovo odličje da bude malo sjajnije. igrali smo finale protiv Nemačke. Veliki je ovo uspeh, ali imamo za čime da žalimo. To je sport - izjavio je Marinković posle meča.

On je priznao da košarkaši Srbije nisu bili na nivou prethodnih utakmica.

- Kao da smo malo pali na ovom meču. Više su grizli od nas, iskren da budem. Tako sam ja video, možda grešim. Izašli su bolje od nas u drugom poluvremenu - dodao je Marinković.

Srbija je igrala veći deo utakmice bez Ognjena Dobrića, koji se povredio na početku meča.

- Šegi (Dobrić) je važan igrač za naš tim. Povredio se u drugom minutu, hteo je da se vrati. Pokušao je, vozio je bicikl u poluvremenu. Nije mogao - rekao je Marinković, koji nije želeo da previše komentariše suđenje na utakmici sa Nemačkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)
Live TV

Vesli Klark se užasava pomisli da će ostati upamćen kao agresor! Njegova ozbiljna politička karijera je prestala pre 20 godina! (VIDEO)

Vesli Klark je ponovo kritikovao Srbiju, rekavši da bi izgradnja spomenika kod Generalštaba bila izdaja Sjedinjenih Američkih Država i da bombardovanje 1999. "nije bilo agresija, već diplomatija". Ovim povodom u "Info jutru" Informer TV govorili su Savo Stambolić iz Centra za društvenu stabinost i Nebojša Damnjanović, istoričar.

14.06.2024

09:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12