• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2023

17:21

Nikola Jović: Mnogo mi znači dres Srbije, želim da ponovimo finale!

AP/Photo

Košarka

Nikola Jović: Mnogo mi znači dres Srbije, želim da ponovimo finale!

Podeli vest

Najmlađi košarkaš u redovima Srbije pohvalio je, uprkos porazu, veliki uspeh nacionalnog tima i poželeo novo finale u budućnosti.

Košarkaš Majami Hita je finale završio sa devet poena i osam skokova i davao je sve od sebe tokom čitave utakmice.

Uprkos porazu, smatra da je Srbija postigla ogroman uspeh i želi brz povratak u finale velikog takmičenja "orlovima" u ovom sastavu.

Foto: AP/Photo

Nikola Jović

- Ispraznili smo se emotivno i fizički. Dali smo se od sebe. Jako mi je stalo do ovog dresa i radujem se budućnosti u njemu. Mnogo mi je drago što sam sa ovim momcima, ponosim se našim uspehom. Niko nije verovao u nas, a mi smo svima pokazali da možemo. Nadam se da ćemo moći ovo da ponovimo i ispravimo - rekao je emotivni Jović.

Mladi košarkaš Srbije će u nastavku obaviti poslednje pripreme i uputiti se ka Majamiju, gde ga očekuje duga, naporna NBA sezona u njegovom Hitu, gde će, nesumnjivo imati zapaženiju ulogu u sistemu Erika Spoelstre.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gubitak ljudskih prava je reč sa najvećim stepenom upotrebe na KiM pod terorom Aljbina Kurtija! Oglasila se Vujičić na godišnjicu zabrane srpske robe
Politika

Gubitak ljudskih prava je reč sa najvećim stepenom upotrebe na KiM pod terorom Aljbina Kurtija! Oglasila se Vujičić na godišnjicu zabrane srpske robe

Godinu dana je od anticivilizacijske odluke o zabrani uvoza srpske robe na Kosovu i Metohiji i pričinjene štete do sada u iznosu od 210 miliona evra. Gubitak ljudskih prava i sloboda su reči koje su pod terorom Aljbina Kurtija sa najvišim porastom upotrebe, sudeći po njihovoj svakodnevnoj primeni nad srpskim narodom na tlu Evrope.

14.06.2024

15:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Podrhtava tlo oko Zaporožja! Objavljen novi plan ruske ofanzive!
Planeta

Podrhtava tlo oko Zaporožja! Objavljen novi plan ruske ofanzive!

Ukrajinske oružane snage su poslednjih dana izgubile oko dva desetina artiljerijskih oruđa izjavio je za Ria Novosti predsednik komisije Javne komore Ruske Federacije za pitanja suvereniteta i kopredsednik Koordinacionog saveta za integraciju novih regiona Vladimir Rogov.

14.06.2024

16:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12