• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2023

19:47

MVP se pridružio treninzima reprezentacije Srbije!

Starsportphoto

Košarka

MVP se pridružio treninzima reprezentacije Srbije!

Podeli vest

Najkorisniji igrač Evropskog prvenstva za juniore, NIkola Topić, priključio se treninzima reprezentacije Srbije uoči Mundobasketa (25.avgust - 10. septembra).

Nikola Topić je košarkaš Crvene zvezde, ali će iduće sezone stasavati u seniorskoj košarci noseći dres Mege.

Nakon što je Nemanja Nedović objavio da se povlači iz ekipe "orlova", selektor Svetislav Pešić je upravo mladom Nikoli Topiću uputio pozivnicu da se priključi sastavu koji će putovati na Filipine.

 

 

 

Manjka Srbiji igrača na Topićevoj poziciji (plejmejker), tako da se može očekivati i debi mladog košarkaša u nekoj od utakmica sa slabijim protivnikom, s obzirom da Ognjen Jaramaz i Vasilije Micić neće biti na raspolaganju Svetislavu Pešiću.

Jedan od najzapaženijih košarkaša tokom ovogodišnjeg Evroliginog turnira za mlade košarkaše, nije učestvovao sa Srbijom na Akropolis kupu zbog želje da se odmori nakon izuzetno napornog Evropskog prvenstva koje su mladi "orlovi" osvojili pobedivši Španiju u finalu 81:71.

Foto: printscreen

Pokorili Evropu

Priliku da debituje na ovogodišnjoj smotri najboljih košarkaških reprezentacija sveta imaće i Boriša Simanić, koji takođe konkuriše za put.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija