• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2021

12:29

TRENER FMP PRED ZVEZDU! Igra najbolju košarku!

Starsportphoto

Košarka

TRENER FMP PRED ZVEZDU! Igra najbolju košarku!

Podeli vest

Zahvaljujući izvanrednim rezultatima koje smo napravili u prvih 12 kola, obezbedili smo lepu priliku da u naredna dva meča sa jednim od najboljih timova u ABA ligi odigramo rasterećeno i sa velikom željom da se široj košarkaškoj javnosti predstavimo u što boljem svetlu, rekao je trener FMP-a Nenad Stefanović pred duel sa Crvenom zvezdom.


FMP u 13. kolu ABA lige sutra od 12 sati dočekuje Zvezdu u hali u Železniku.


- Crvena zvezda, pored toga što je prvak ABA lige i učesnik Evrolige, mislim da trenutno igra najbolju košarku. Ne samo u ABA ligi, već i u Evroligi iz nedelje u nedelju pokazuje da bez ikakvih problema može da pobeđuje najbolje evropske timove i da se nosi sa njima na najbolji mogući način. Njih predvodi jedan od najuspešnijih trenera na ovim prostorima i nema mnogo stvari u kojima su loši, pogotovo defanzivno - rekao je Stefanović za klupski sajt.

FMP ovaj duel dočekuje sa skorom od 10-2 i bez poraza na domaćem terenu, dok je Zvezda trenutni lider na tabeli ABA lige sa učinkom od 11 pobeda i jednog poraza.

- Mi ćemo se potruditi da odigramo našu najbolju moguću utakmicu, bez pritiska i da probamo da vidimo gde smo u odnosu na jedan tako kvalitetan tim. Voleo bih da pozovem publiku da dođe u što većem broju na utakmicu u nedelju, s obzirom da će utakmica imati i humanitaran karakter i da će celokupan prihod od karata ići za lečenje devojčica Lane i Lenke. Jedan od poziv da bude puna hala, da uživamo svi u dobroj atmosferi i nadam se dobroj utakmici - istakao je trener FMP-a.

Foto: Starsportphoto©

 



Prvotimac Aleksa Stepanović ističe da da ih očekuje najteža utakmica u dosadašnjem delu sezone, protiv ekipe Crvene zvezde koja je favorit za osvajanje ABA lige.

- Podigli su formu u poslednje vreme i igraju veoma čvrsto na oba kraja terena. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo za ovaj meč i želimo da nastavimo sa dobrim partijama na domaćem terenu.

Foto: Starsportphoto

 



- Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i aktivno se uključi u akciju pomoći za devojčice Lanu i Lenku. Uzdamo se u punu dvoranu i da će biti što više prodatih karata jer će prihod od njih otići u prave ruke -  istakao je krilni centar Pantera.

Sutrašnji meč imaće i humanitaran karakter, jer je menadžment FMP-a odlučio je da celokupan prihod od karata ide za lečenje Lane i Lenke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija