• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

09.05.2024

09:46

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!

profimedia

Fudbal

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!

Podeli vest

Španski fudbaler Hose Luis Mato Hoselu (34) bio je protagonista istorijskog povratka protiv Bajerna, koji je njegovom Real Madridu obezbedio prolaz u finale Lige šampiona (2:2, 2:1)! Momak sa nestvarnom fudbalskom pričom, po kojoj bi i film mogao da bude snimljen, iskoristio je neverovatan golgeterski instinkt koji će bez sumnje ostati u sećanju navijača "kraljevskog kluba" i naterao fudbalski svet da sa poštovanjem priča o njemu.

Hoseluova priča sa Realom je prava bajka, pošto je momak u poznim fudbalskim godinama prešao put od navijanja za Madriđane u finalu Lige šampiona u Parizu 2022. godine, do heroja koji je obezbedio najtrofejnijem klubu na svetu  još jednu završnicu elitnog takmičenja i mogućnost da se okiti u 15. titulom!

Malo ko je mogao očekivati da će upravo on usrećiti španskog giganta, posebno jer je reč o igraču koji je prošle sezone doživeo ispadanje sa Espanjolom iz elitnog ranga, a sada se upustio u najteži i najuzbudljiviji izazov u ​​karijeri!

 

Foto: profimedia

 

 

 

Verovali ili ne, Veteran na pozajmici iz Espanjola je došao da završi karijeru u klubu za koji navija od kada zna za sebe, zamenio je Federika Valverdea u 81. minutu i onda ušao u istoriju! 

Španac je prvo fenomenalno reagovao u 88. minutu, da bi tri minuta kasnije sjajno pratio dodavanje Ridigera i pogodio za erupciju oduševljenja na "Santijago Bernabeuu".

 

 

 

 

Huselo je u bogatoj karijeri izmenjao veliki broj klubova (pretežno nemačkih i španskih), čak je u sezoni 2011/2012 zabeležio i jedan nastup za prvi tim Madriđana, na kom je postigao gol, da bi na povratak u ovaj klub čekao punih 11 godina.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Oblačio je džoker Karla Anćelotija u prošlosti dres Njukasla, zatim Deportiva, da bi u Real stigao na pozajmicu iz Segunde, uz naknadu od "tričavih" milion i po evra za njegove usluge.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Nema sumnje da nekadašnji napadač Hofenhajma, Ajntrahta i Hanovera, koji je stao na 22 gola na 79 bundesligaških mečeva za tri godine, sanja pogodak i u meču za titulu prvaka Evrope! 

 

 

 

Inače, mrežama se brzinom svetlosti deli njegova objava od pre 12 godina, u kojoj pita ljude ima li neko da mu da link da gleda Real, pa je jasno koliko voli klub čijim navijačima je sinoć doneo neopisivu radost!

 

 

 

Ukoliko Real osvoji Ligu šampiona, a on postigne još neki pogodak, nema dileme da bi Hoselu ušao u istoriju ovog velikana i vrlo moguće "izboksovao" da ostane igrač na kojeg će Real računati još neko vreme.

Ove sezone je u La ligi postigao na 32 meča devet golova i upisao dve asistencije, dok je u Ligi špampiona dobijao minute na 10 utakmica, a pet puta je bio precizan!

Imaće Hoselu bez sumnje šansu i u velikom finalu Lige šampiona, u kom će Real igrati protiv Borusije Dortmund 1. juna na "Vembliju".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12