• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2024

14:47

Dobitak od milion i Zvezda u Ligi šampiona!

mozzart

Fudbal

Dobitak od milion i Zvezda u Ligi šampiona!

Podeli vest

Imamo trećeg dobitnika takmičenja.

U noći rolerkostera, noći preokreta, noći iskonskog fudbala došla je kvota 2,30 iz Dortmunda, kao i čist koeficijent tri iz Barselone. Ovaj junak nedelje nije se sapleo ni o Engleze, ni Ruse, ili recimo Šveđane... Služila ga je sreća, pa nije ni čudo što je na kraju naplatio SUPER MULTI BONUS u iznosu od 104.947 dinara.

– Pratio sam, kako nisam pratio. Video sam da sam tokom nedelje izbio na prvo mesto, a sinoć nisam mogao da spavam od uzbuđenja da li ću ostati vodeći. Rano jutros sam morao na službeni put, tako sam odmah izjutra proverio listu i verovao da se ništa neće promeniti, te da će uslediti vaš poziv i obaveštenje da sam pobedio, u dahu govori Vladan.

Vladan će svoj navijački san, da uživo prati Crvene zvezdu na nekom od gostovanja u Ligi šampiona, nadamo se ostvariti sledeće sezone.

– Želja mi je da pratim svoj voljeni klub na nekom od gostovanja u Ligi šampiona. Do sada nisam imao sreće da se sve poklopi i da se to desi, ali se nadam da će to biti moguće baš zbog ove nagrade. Verujem se da će ekipa Vladana Milojevića prvo osvojiti titulu, a kasnije i proći do grupne faze, te da ću ja sa svojim sinovima gledati uživo našu Zvezdu na nekom od najvećih evropskih stadiona, zaključuje naš treći dobitnik nagradnog putovanja.

Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu.
Počinje nova nedelja i nova šansa za tebe! Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?
Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje. Izvoli, dokaži se!

Upozorenje:

U skladu sa važecim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija