• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

03.04.2024

06:40

U Realu trljaju ruke! Konačno ga pronašli! Evo ko dolazi kao naslednik "nezamenljivog"!

printscreen

Fudbal

U Realu trljaju ruke! Konačno ga pronašli! Evo ko dolazi kao naslednik "nezamenljivog"!

Podeli vest

Mladi fudbaler Florijan Virc (20) sledećeg leta napustiće Bajer Leverkuzen i preći u Real Madrid, prenosi ugledni nemački portal "Bild".

Nemac je ove sezone u dresu lidera Bundeslige u svim takmičenjima odigrao ukupno 37 mečeva i upisao 11 golova i 17 asistencija. Njegov kvalitet prepoznali su čelnici španskog giganta, ali pored Madrida za njegov paraf zainteresovani su i Liverpul, Mančester siti i Bajern.

Kako se navodi, u toj trci prednjači Florentino Perez na čelu madridskog kluba, koji želi da dovede Virca na leto 2025. godine i to za 100 miliona evra.

 

 

Talentovani vezista će u Bajeru ostati još jednu sezonu, a zatim će preći u Real i to kao naslednik zemljaka Tonija Krosa.

Navodno, iza celog transfera stoji i poznati proizvođač sportske opreme "Adidas", koji je sponzor mladom fudbaleru, ali i dugogodišnji sponzor Reala. Ova kompanije je vrlo sličnu ulogu imala i prilikom transfera Džuda Belingema iz Dortmunda u Madrid. 

Foto: EPAIMAGES

FLorijan Virc

Nedavno se povodom ove teme oglasio i izvršni direktor Leverkuzena, Fernando Karo. Uprkos spekulacijama, Karo je siguran da će mladi Nemac ostati u klubu i naredne godine.

- On će definitvno ostati ovde i naredne sezone, ja verujem u to 100 posto - istakao je direktor kluba.

Bajer Leverkuzen je veoma blizu osvajanja prve šampionske titule, trenutno je ubedljivi lider na tabeli Bundeslige sa 73 boda, odnosno 13 više od Bajerna koji je korak iza njega. 

 

Пласман обезедио Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija