• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

02.04.2024

23:11

Svi se pitaju gde je Nadal! Španac još nije stigao u Monte Karlo, muči ga nova povreda

EPAIMAGES

Tenis

Svi se pitaju gde je Nadal! Španac još nije stigao u Monte Karlo, muči ga nova povreda

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal izgleda da se neće u skorije vreme vratiti na teren.

Nadal je planirao da se takmičenju vrati početkom godine, ali oporavak od povrede posle operacije kuka, ne idu kako je planirao. U međuvremenu je morao da odustane od učešća na Australijan openu, te mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, a po svemu sudeći preskočiće i Monte Karlo, koji počinje sledeće nedelje. 

Navijači španskog tenisera zabrinuti su što se Rafa još uvek nije pojavio u Kneževini, dok su ostali teniseri ukjučujući i Novak Đoković već stigli i počeli sa treninzima na šljaci.

Španac je navodno i dalje u rodnom Manakoru na Majorki, a dodatna vest koja je zabrinula njegove navijače jeste da je opet povređen. Naime, na društvenim mrežama se pojavila informacija da je teniser na poslednjem treningu imao problema sa leđima i da zbog toga nije mogao da servira. Navijači zbog svega toga ističu da je velika verovatnoća da će se Španac u narednim danima i zvanično povući sa mastersa u Monte Karlu. 

 

Rafa se poslednji put na društvenim mrežama oglasio pre više od desetak dana kada je objavio nekoliko slika sa treninga na svojoj akademiji na Majorki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Nadal je turnir na obali Azurne obale osvajao čak rekordnih 11 puta, a poslednji put učestovao je 2021. godine kada je ispao u četvrtfinalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija