• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

29.03.2024

12:27

Lalatović pred Partizan: Vratićemo se u Suboticu neporaženi

Starsportphoto

Fudbal

Lalatović pred Partizan: Vratićemo se u Suboticu neporaženi

Podeli vest

Hoćemo da se vratimo kući neporaženi, iako će biti teško izaći na kraj sa Partizanom u Humskoj, kaže trener Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović.

Negov tim će sutra od 18.30 (Arena 1 premijum) gostovati crno-belima u 27. kolu Superlige Srbije. Prema Lalatovićevim rečima, uvek je teško igrati u Humskoj, ali očekuje da osvoji barem bod.

- Igramo na njihovom terenu i oni su u tom susretu apsolutni favoriti. Ja verujem u svoj tim i verujem da možemo da napravimo iznenađenje. Očekujem dosta navijača i jedva čekam da počne utakmica i da se u našu Suboticu vratimo neporaženi. Biće jako teško, igrači moraju da uđu u utakmicu hrabro i angažovano, da ispune ono što ja očekujem i tražim od njih, a to je da izdržimo pritisak od prvih 20 minuta. Partizan ima fenomenalnu, sjajnu ekipu sa odličnim igračima na svim pozicijama - rekao je Lalatović. 

Foto: Starsportphoto©

Lalatović sa igračima Spartaka

Strateg crno-belih Igor Duljaj i Lalatović družili su se u Ukrajini, kada su svojevremeno nastupali za Šahtjor. O svom drugaru, trener Spartaka govorio je biranim rečima. 

- Igramo protiv Partizana koji, vidimo i sami kako igra u poslednje vreme od kako ih vodi moj kolega Igor Duljaj. Sa njim se odlično poznajem, igrali smo zajedno u Šahtjoru i bili komšije. Jako mi je drago zbog njega što beleži dobre rezultate. Do pre dva kola je bio prvi na tabeli, što dovoljno govori i o snazi njegove ekipe. Pogledao sam poslednje dve utakmice Partizana i stvarno mi nije jasno kako je izgubio od Napretka. Partizan ima sjajne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu - zaključio je Lalatović. 

 

Пласман обезедио Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija