• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

18.03.2024

17:00

Optužen za silovanje jer nije belac?! Šokantne tvrdnje zvezde Reala i MIlana

EPA

Fudbal

Optužen za silovanje jer nije belac?! Šokantne tvrdnje zvezde Reala i MIlana

Podeli vest

Bivši fudbaler Real Madrida Robinjo (40) optužio je Italijane da su rasisti!

Brazilac je karijeru završio 2020. godine, a od 2017. se suočava sa italijanskim pravosudnim sistemom jer je osuđen na devet godina zatvora zbog navodnog silovanja Albanke (23) sa još petoricom prijatelja, 2013. godine, dok je igrao u Milanu!

On se trenutno nalazi u Brazilu i za sada ne služi kaznu jer nije izručen Italiji i proces nije gotov, a u velikom intervjuu sada je optužio Italijane da su rasisti.

- Da sam Italijan i belac, presuda mi bila drugačija. Uz količinu dokaza koje imam ne bih bio osuđen. Sa tom devojkom sam se samo poljubio i otišao sam kući kada sam video da želi da nastavi sa drugim momcima. Imam i svedoke i nikad nisam porekao da smo imali kontakt iako mog DNK tamo nema - rekao je Robinjo.

On je dodao i da devojka nije bila pijana iako italijanska policija ima snimke gde bivši fudbaler priča kako je bila "mrtva pijana".

- Ja nisam čudovište. Nadam se da ovde u Brazilu mogu da imam pravo glasa koje nisam imao u inostranstvu. Svi oni koji sude će moći da vide moje dokaze - dodao je Brazilac.

Ranije je u javnost dospeo audio-snimak na kojem Robinjo priznaje da su imali odnos.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tenis je sranje sport! Medvedev podigao prašinu
Tenis

Tenis je sranje sport! Medvedev podigao prašinu

Ruski teniser Danil Medvedev poražen je od Karlosa Alkaraza u finalu mastersa u Indijan Velsu (7:6, 6:1), a tokom meča je bio izuzetno nervozan, pa je rekao sudiji nešto zbog čega se kasnije pokajao.

18.03.2024

14:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija