• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: V.Ž.

06.03.2024

06:40

Derbi golovi za sva vremena! Makazice, šok iz kornera, pa projektili... Tu je i jedan bizaran! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

Derbi golovi za sva vremena! Makazice, šok iz kornera, pa projektili... Tu je i jedan bizaran! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalska Srbija sa nestrpljenjem očekuje subotu i novi duel Crvene zvezde i Partizana.

U najvažnijoj sporednoj stvari na svetu golovi su, naravno, ono što se čeka pa ćemo da se prisetimo nekih od najlepših koji su obeležili duele beogradskih večitih rivala.

Na utakmicama Crvene zvezde i Partizana često su padali golovi za TV špice, a sigurno jedan od takvih je i majstorija Osmana Bukarija u 168. večitom derbiju.

Navijači sa crveno-belog dela Topčiderskog brda nikada neće zaboraviti ni makazice Nebojše Krupnikovića, Piksijev gol iz kornera, brutalnog gola Uga Vieire.

 

Pa, recimo, u 142. odmeravanju snaga Zvezde i Partizana odlučujući gol postigao je Brazilac Mendeš Kadu u trećem minutu nadokande, kada je sa oko 25 metara lepim udarcem smestio loptu u donji desni ugao.

Sa druge strane, crno-beli pamte gol Jojića iz slobodnog udarca, genijalan pogodak Raće Petrovića, gol Klea posle prodora, pogotke Kežmana…

A šta reći za gol koji je odučio 147. večiti derbi? Nikola Drinčić je sa ivice šesnaesterca raspalio pravu pravcatu bombu za veliku radost navijača Partizana.

Za sva vremena ostaće i bizaran gol Miloša Šestića, koji je "na foru" dao Petru Boroti i koji će se generacijama prepričavati. 

Čekamo 172. priču večitih, koja je zakazana za subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić". Srbija jedva čeka još jedan derbi i golove koji će se prepričavati...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog
Društvo

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog

Hrvatska Agencija za lekove i medicinske proizvode (HALMED) obavestila je o povlačenju serije leka Rudakol 200 mg tvrde kapsule sa produženim oslobađanjem zbog osnova sumnje na nedostatak kvaliteta u vezi sa rezultatom koji je van granica specifikacije tokom ispitivanja stabilnosti parametra oslobađanja aktivne supstance.

28.05.2024

16:40

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola
Društvo

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola

U okviru „Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola“, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, danas će 100 najboljih diplomaca državnih medicinskih fakulteta (Priština, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) dobiti posao u nekoj od zdravstvenih ustanova i priliku za stručno usavršavanje, kroz besplatnu specijalizaciju i doktorske studije.

28.05.2024

15:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija