• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2024

06:28

Ovo je nova tabela Superlige Srbije!

Starsportphoto

Fudbal

Ovo je nova tabela Superlige Srbije!

Podeli vest

Počeo je prolećni deo šampionata Superlige Srbije, a fudbaleri Crvene zvezde nastavili su poteru za liderom Partizanom.

Fudbaleri Partizana uspeli su da upišu pobedu na otvaranju prolećnog dela šampionata u Superligi Srbije. Lider na tabeli Superlige je u Ivanjici bio bolji od ekipe Javora sa 1:0, a jedini strelac na meču je bio Mateus Saldanja.

Crveno-beli su na početku drugog mandata Vladana Milojevića bili na nivou očekivanja. Ništa spektakularno su savladali Voždovac sa 2:1 golovima Milana Rodića i Pitera Olanjinke. Posle 20. kola na tabeli je stanje nepromenjeno što se vrha tiče. Crno-beli imaju 50 bodova, a za petama im je večiti rival Crvena zvezda sa 49. Daleko od vodećeg dvojca je TSC sa 37, ali mu tek predstoji utakmica protiv IMT-a, dok je četvrti Čukarički sa 32, dok dva boda manje ima petoplasirani Novi Pazar. 

I pored pobede trener Partizana Igor Duljaj je bio besan nakon meča.

-  Izuzetno je teško igrati na ovakvom terenu. To nije nikakav alibi, videli ste i sami. Pa, ovo je 21. vek, ljudi lete na Mars, a mi nemamo osnovne uslove da igramo fudbal. Poštujem izuzetno Javor, imam mnogo prijatelja ovde, lepe me uspomene vežu za ovo mesto, ali apelujem i nadam se da će neko pomoći ovim sportskim ljudima da se nešto promeni na bolje. Svaka čast mojim momcima, sa igračem manje smo izdržali, uz mnogo, mnogo žutih kartona, došli smo do zaslužena tri boda - rekao je Duljaj.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Vladan Milojević, povratnik na klupu šampiona Srbije, blistao je od sreće.

-  Nisam očekivao ovoliku posetu, svaka čast publici na svemu, na svakoj koreografiji... Biće teška polusezona. Momci vredno rade, znamo koji su nam ciljevi. Dobar je bio i protivnik. Ovo je Zvezda, mlađi igrači to treba da shvate. Iza nas ostaju tri boda i imamo celu nedelju da se spremimo za Novi Pazar - kazao je Milojević.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

SUPERLIGA 


20. kolo

Petak

Radnik - Čukarički 0:3 (0:2)
Miladinović 1, 18, Abubakar ag 73

Subota

Železničar - Novi Pazar 2:2 (2:1)
Đorđević 8, Romanić 45 - Karaklajić 33, Suma 90 pen

Javor - Partizan 0:1 (0:0)
Saldanja 62.

Vojvodina - Mladost 1:1 (0:0)
Radulović 83p - Eze 96.

Crvena zvezda - Voždovac 2:1 (2:0)
Rodić 9, Olajinka 16 - Nešković 86

Nedelja

IMT - TSC 13.00

Ponedeljak

Napredak- Spartak 16.00

 

SUPERLIGA 
 

21.kolo

17. februar

Radnički 1923 - Vojvodina
Radnički Niš - Javor
Partizan - IMT
TSC- Radnik
Čukarički - Železničar
Novi Pazar - Crvena zvezda
Voždovac - Napredak
Spartak - Mladost

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija