• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

14:45

(ANKETA) Dokle Srbija može da dogura na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj?

Pedja Milosavljević

Fudbal

(ANKETA) Dokle Srbija može da dogura na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj?

Podeli vest

Fudbaleri Srbije juče su saznali imena rivala u grupnoj fazi Evropskog prvenstva! Biće to selekcije Engleske, Danske i Slovenije i opšte je mišljenje da smo mogli i bolje da prođemo, ali i mnogo gore.

Naš nacionalni tim igraće na najvećoj kontinentalnoj smotri prvi put nakon 24 godine i to nakon kvalifikacija u kojima nije blistao.

Verovatno zbog toga nema neke prevelike euforije među navijačima. Srbija je na EURO otišla nakon remija sa Bugarima u Leskovcu, a podsetimo, u prethodnim kvalifikacijama naš tim dvaput je izgubio od Mađarske i nije uspeo da savlada skromnu selekciju Bugarske (dvaput nerešeno).

Foto: EPAImages

 

 

Međutim, selektor Dragan Stojković Piksi nije izgubio optimizam, pa je u ekskluzivnoj izjavi za Informer poručio da Englezi nemaju krila, kao i da će presudne utakmice biti sa Slovenijom u drugom, odnosno sa Danskom u trećem kolu.

Nema sumnje da je "Gordi Albion" favorit ne samo za prvo mesto u grupi, već i za osvajanje Evropskog prvenstva. Uostalom, imaju najvredniju ekipu na čitavom šampionatu, a i mnogi selektori su bili saglasni da baš njih žele da izbegnu na žrebu.

Što se tiče ostalih ekipa, utisak je da smo jači od Slovenaca, a da sa Dancima možemo da se nosimo. Iz tabora "orlova" uveravaju da je plasman u osminu finala realan.

Stojković smatra da Srbija može da bude među dve najbolje ekipe u grupi, a kakvo je vaše mišljenje, možete da nam kažete u anketi.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija