• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

10:29

Nastavlja se Superliga Srbije! U Humskoj derbi, Zvezda leči rane u gostima!

Starsportphoto

Fudbal

Nastavlja se Superliga Srbije! U Humskoj derbi, Zvezda leči rane u gostima!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u derbiju 17. kola Superlige Srbije dočekaće Vojvodinu (subota, 15:30) sa željom da se iskupe za blamažu protiv TSC-a (0:4) minulog vikenda i vrate se na pobednički kolosek, dok će Crvena zvezda gostovati Napretku iz Kruševca (nedelja, 15:00), nakon što je završila evropsku odiseju.

Oprostili su se svi srpski klubovi od Evrope, nisu se proslavili ove godine i zasluženo su dobili šamar realnosti koji ih je spustio na zemlju.

Sada će oči srpske fudbalske javnosti biti usmerene ka domaćem šampionatu, a deluje da će borba za titulu biti mnogo uzbudljivija nego poslednjih nekoliko sezona.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Partizan se obrukao u minulom kolu kada ga je TSC ponizio usred Humske, a čak četiri puta je golman Aleksandar Jovanović morao da vadi loptu iz mreže!

Nema sumnje da će poljuljani izabranici Igora Duljaja dati sve od sebe da se iskupe sutra protiv Vojvodine i održe prednost od tri boda u odnosu na večitog rivala.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda,  ide na noge Napretku u Kruševac, posle bolnog poraza od Jang bojsa (2:0) koji je značio oproštaj od međunarodnih takmičenja.

Prošlogodišnji vicešampion TSC nakon poraza od Vest Hema dočekaće Radnički iz Niša, a Čukarički Kragujevčane.

 

Raspored 17. kola Superlige:

Petak: Novi Pazar - Javor (16.30), Spartak - Radnik (18.30).

Subota: Mladost Lučani - Železničar, Partizan - Vojvodina (15.30), Voždovac - IMT (19.00). Nedelja: Čukarički - Radnički Kragujevac (13.00), Napredak - Crvena zvezda (15.00), TSC - Radnički Niš (17.00). 

Podsetimo, odlučeno je da se 20. kolo Superlige prebaci u prolećni deo sezone. To znači da će poslednje kolo u 2023. godini biti osmo, koje je ranije odloženo, a u kojem će se, pored ostalog, igrati večiti derbi 20. decembra. 

Tako će 20. kolo biti odigrano 10. februara kada je zakazan nastavak prvenstva.

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija