• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

23:47

Filmska priča - Petr Čeh promenio sport i postao profesionalni hokejaš! (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Filmska priča - Petr Čeh promenio sport i postao profesionalni hokejaš! (VIDEO)

Podeli vest

Slavni češki golman nakon fudbalske karijere odlučio da se posveti hokeju.

Da li znate gde je i čime se bavi Petr Čeh? Istina, jedno vreme je, nakon igračke karijere, bio na funkciji u Čelsiju, ali se sa mesta "supervizora" povukao u leto 2022. godine i posvetio novoj karijeri. Hokejaškoj! 

Vredno je legendarni češki golman trenirao tokom poslednjih godinu dana da bi danas debitovao u engleskoj elitnoj diviziji. Petr Čeh zaigrao je za Belfast Džajanste i kumovao u pobedi protiv Glazgov Klena 5:1. 

 

 

Čeh je u finišu meča, kada je pitanje pobednika već bilo rešeno, dobio šansu da po prvi put stane među stative. Makar hokejaške, a svoj golmanski "gen" pokazao je i u novom sportu budući da je za nešto manje od pet minuta na ledu imao jednu uspešnu intervenciju. 

Pričao je Petr Čeh mnogo puta tokom karijere da mu je hokej omiljeni sport. Kada je završio sa fudbalom počeo je da igra rekreativno u engleskim klubovima, a od ove sezone igra u elitnoj diviziji. 

Zanimljivo, u razgovoru sa medijima jednom prilikom je priznao da je fudbalom počeo da se bavi jer roditelji nisu imali novca da mu kupe opremu za hokej. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija