• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

10:32

Velika afera! Novinar otkriva ko se kladi i koji fudbaleri su homoseksualci!

profimedia

Fudbal

Velika afera! Novinar otkriva ko se kladi i koji fudbaleri su homoseksualci!

Podeli vest

Veliki skandal opet trese italijnski fudbal. Igrač Juventusa Nikolo Fiđoli umešan je u ilegalno onlajn klađenje, a pod istragom su još dvojica reprezentativaca Italije, igrači Njukasla Sandro Tonali i Aston Vile Nikolo Zaniolo.

Iza cele priče navodno stoji italijanski novinar i paparaco Fabricio Korona. Fiđoli je priznao da se kladio na fudbalske utakmice, dok su Tonali i Zaniolo izbačeni iz reprezentacije Italije.

Italijanski fudbal je ponovo na stubu srama. Tamošnji mediji prenose da je Korona obećao da će objaviti listu 50 ljudi koji su učestvovali u ilegalnom klađenju, ali to nije sve. Navodno će objaviti imena igrača i čelnika koji su homoseksualci. 

- Još 10 igrača je umešano i pet agenata, ultrasi, kriminalci i ilegalne kockarnice. Sledeće nedelje ću otkriti ostala imena - poručio je Korona, koji je otkrio da je njegov izvor blizak prijatelj Marija Balotelija u ujak bivšeg igrača Murinjovog Intera.

Inače, paparaco je bio oženjen hrvatskom manekenkom Ninom Morić 2010. do 2014. godine. Već je bio u zatvoru. Prvi put je iza rešetaka bio 2007. godine, kada je uhvaćen u skandalu iznude, a dve godine kasnije je uhvaćen zbog ucena fotografijama. Osuđen je na pet godina zatvora 2013. godine, pobegao iz zatvora, a nakon četiri dana se predao. Vrhovni sud Italije zbog svega toga ga je osudio na 13 godina zatvora 2015. godine, a od decembru 2019. je u kućnom pritvor. Trenutno je na slobodi. Italijanski novinar je ispitan u policiju u svojstvu svedoka.

"Zaniolo je bio igrač Rome i kladio se na svoju ekipu dok je sedeo na klupi. Uradio je to na utakmici italijanskog Kupa", prenosi "Dilinger News", a navodno postoje i audio snimci izvora.

Italijanska "La Republika" prenosi  da se mladi fudbaler Rome Zalevski navodno kladio da će dobiti žuti karton na utakmici protiv Salernitane. To je uspeo  u 94. minutu utakmice.

Sportistima u Italiji je zabranjeno da se klade na utakmice pod organizacijom Italijanskog fudbalskog saveza, UEFA i FIFA, da direktno ili indirektno uplaćuju opklade. Onima koji pravilo prekrše prete novčana kazna ne manja od 25.000 evra i zabrana igranja do tri godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija