• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

11:16

Prešao na pravi fudbal! Brejdi "gazda" u Čempionšipu!

EPA

Fudbal

Prešao na pravi fudbal! Brejdi "gazda" u Čempionšipu!

Podeli vest

Legendarni kvoterbek, Tom Brejdi (46) nastavio je sa ulaganjem u ostale sportove tokom penzioneriskih dana, pa je tako postao manjinski vlasnik tima koji se takmiči u Čempionšipu, Birmingemu.

Tom Brejdi biće na čelu savetodavnog odbora, koji će služiti kao "ispomoć" čelnim ljudima kluba u donošenju odluka.

 

 

Birmingem je klub sa bogatom istorijom, a poslednji put je nastupao u Premijer ligi  2011. godine. Brejdi obećava povratak tima na staze stare slave.

Birmingem ima veliku istoriju i strast. Meni je izuzetna čast što sam deo ovog projekta. Želim da ovaj tim ponovo dobije karakter pobednika. Bio sam tokom svoje karijere deo sjajnih ekipa i učiniću sve da iste takve uspehe ostvarujem i u Birmingemu - rekao je sedmostruki osvajač šampionskog prstena NFL-a (Nacionalna fudbalska liga).

Po mišljenju mnogih, najbolji igrač američkog fudbala u istoriji ovog sporta je, pre engleskog fudbalskog kluba, postao većinski vlasnik tima u trkama električnih čamaca.

Postao je još jedna poznata ličnost koja je uložila novac u nove trke koje će se organizovati iduće godine u Džedi, Saudijska Arabija. Osim njega, svoje udele u ostalim ekipama platili su i Rafael Nadal, Serhio Perez i Didije Drogba.

Foto: Tanjug

I Rafael Nadal je uložio novac u trke električnih čamaca

Takođe, Brejdi će od 2024. raditi kao stručni konsultant tokom prenosa NFL utakmica  na "Foks" kanalu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija