• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2023

10:07

ROBINJO OTKRIO STRAVIČNE DETALJE ZLOČINA: Oralno me ZADOVOLJILA, mene nisu SNIMILI! Ko god da je silovao, sada je u BRAZILU

Fudbal

ROBINJO OTKRIO STRAVIČNE DETALJE ZLOČINA: Oralno me ZADOVOLJILA, mene nisu SNIMILI! Ko god da je silovao, sada je u BRAZILU

Podeli vest

Bivši reprezentativac Brazila Robinjo osuđen je za silovanje u Italiji.

Posle višemesečnog suđenja u Italiji, Robinjo je proglašen krivim. Bivši reprezentativac Milana osuđen je za silovanje 23-godišnje Albanke u Milanu. On bi trebao da odleži devetogodišnju kaznu, ali je Robinjo još uvek na slobodi budući da je u Brazilu uprkos činjenici da Italijani traže njegovo izručenje. 

Detalja o stravičnom događaju nije bilo mnogo sve do danas. Italijanski mediji objavili su audio snimak u kom se jasno čuje razgovor Robinja sa nepoznatom osobom u kom se jasno čuje priznanje nekadašnjeg fudbalera da je učestvovao u silovanju, ali da nije bio i direktan počinilac. 

- Ako me i pozovu nije problem. Otići ću tamo i reći da ta priča traje već dugo i da je nisam ni dotakao. Plašim se da sve ne dođe u medije. Zamislite naslov 'Robinjovi prijatelji silovali devojku u Italiji. Spavao sam sa njom, zadovoljila me oralno i otišao sam. Ostatak ekipe je ostao tu. Kamera me neće uhvatiti s ostatkom grupe. Ko god da ju je silovao je sada u Brazilu. Ja nisam, ti nisi, nema šanse da nam išta mogu - rekao je Robinjo. 

Foto: reuters

Robinjo je karijeru počeo i završio u Santosu, a između toga je igrao u Real Madridu, Mančester sitiju, Milanu, Gvangdžou, Atletiko Mineiru, Sivasporu i Basakšehiru, sa dve pozajmice u Santos u međuvremenu. Za Brazil je odigrao 100 mečeva i dao 28 golova. 

Slavni fudbaler je tokom suđenja odbacivao sve optužbe koje su mu stavljene na teren nakon čega je otišao u domovinu. Od zatvora ga brani ustav Brazila koji ne dozvoljava izručenje tamošnjih državljana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija