• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2023

19:37

MIHA NIJE ZABORAVLJEN! Lacio i Bolonja se PRISETILI Siniše Mihajlovića! Poruka koja je RASTUŽILA celu Evropu! (FOTO)

profimedia

Fudbal

MIHA NIJE ZABORAVLJEN! Lacio i Bolonja se PRISETILI Siniše Mihajlovića! Poruka koja je RASTUŽILA celu Evropu! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Lacije i Bolonje igraju meč osmine finala Kupa Italije, a pre utakmice na Olimpiku Rimljani su izašli u dresovima koji će posle susreta biti na aukciji.

Prvotimci ova dva kluba odali su počast nedavno premiluom srpskom treneru Siniši Mihajloviću, a Lacio ima i posebno obeležje na dresovima.

 

 

Akteri su pre početka utakmice izašli u dresovima na centar terena koje su predali Mihajlovićevoj porodici, a primili su ih njegova supruga Arijana i deca.

 

 

Navijači Lacija su istakli i poseban baner na kome je pisalo:

- Siniša: otac, suprug i pravi čovek, tvoj primer će zauvek živeti.

Podsetimo, legendarni srpski fudbaler preminuo je u 54. godini, posle teške borbe sa opakom leukemijom.

Njegovoj sahrani prisustvovao je veliki broj ljudi, koji su želeli da na taj način odaju počast najvećem "bombarderu" u istoriji Serije A i evropskog fudbala.

Lacio je posle 90 minuta fudbala prošao sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Felipe Anderson sredinom prvog poluvremena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija