• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

23:20

KUVA U SVLAČIONICI RIVALA ORLOVA! Legendarni Eto ZAGRMEO - niko NEĆE IĆI na Mundijal!

AP/Photo

Fudbal

KUVA U SVLAČIONICI RIVALA ORLOVA! Legendarni Eto ZAGRMEO - niko NEĆE IĆI na Mundijal!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Kameruna savladala je Burundi u kvalifikacijama za Afrički Kup Nacija naredne godine, ali je predsednik Saveza ove države bio vidno nezadovaljan

Pobedu Lavovima doneo je Toko Ekambi, međutim, uprkos trijumfu od 1:0, najefikasniji strelac u istoriji kamerunske reprezentacije Samjuel Eto (56 golova) održao bukvicu reprezentativcima u svlačionici.

- Uopšte nisam zadovoljan. Vi predstavljate reprezentaciju Kameruna i nije me briga ko je protivnik, morate da radite posao na najbolji mogući način. Godinama sam plakao jer smo propustili svetsko prvenstvo, ali znam za probleme koje sam ja tada imao. To se neće dogoditi dok sam predsednik. Preuzeo sam tu funkciju kako bih promenio stvari - rekao je Eto igračima Kameruna.

Predsednik FS Kameruna nastavio je da kritikuje prvotimce još žešćim tonom:

Foto: Reuter/Mohamed Abd El Ghany

reprezentativci Kameruna

- Niko nema zagarantovano mesto u timu. Ako želiš da nosiš ovaj dres, moraš da radiš najbolje što možeš. U suprotnom, nemoj ni da dolaziš, jer ću se radije igrati s decom. Ja sam dugo nosio kopačke, možda mislite da sam gad, ali sam bio najbolji i znam zašto sam uspeo. Daću sve, čak i svoj život kako bih na najbolji način predstavio zemlju. Za Kamerun sam spreman da dam život. Nikom ne garantujem odlazak na Svetsko prvenstvo, a ako budete igrali kao danas, niko neće videti Mundijal - istakao je Samjuel Eto.

Podsetimo, kamerunski Lavovi su se plasirali na Svetsko prvenstvo i nalaze se u grupi sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom.

Prvu utakmicu će odigrati 24. novembra u Al Vakrahu protiv Sajdžija, dok ih susret sa Orlovima čeka 28. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija