• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2021

12:07

IDE NA ROBIJU? Brazilca čeka devet godina zatvora!

Fudbal

IDE NA ROBIJU? Brazilca čeka devet godina zatvora!

Podeli vest

Robinju se ne piše dobro, sve su prilike da će završiti iza rešetaka

Brazilski fudbaler Robinjo dobio je potvrdu zatvorske kazne od devet godina zbog silovanja devojke albanskog porekla u Milanu 2013. godine. On je sa još pet osoba učestvovao u silovanju Albanke koja je proslavljala 23. rođendan u jednom milanskom klubu

Robinjo je prijavljen pre osam godina za silovanje, ali je njegova fudbalska karijera otežala suđenje. Igrao je u različitim državama, nije hapšen i izručivan, pa se nije pojavljivao na  ročistima.

Foto: Printscreen You Tube

Robinjo je u velikom problemu

Ipak, milanski sud presudio je u njegovom odsustvu, a usledila je žalba na drugostepenu kaznu krajem prošle godine. Žalbeni sud u Milanu je u utorak ponovo potvrdio kaznu Robinju izrečenu u decembru 2020.

Nije mu bilo pomoći jer je učestvovao u grupnom silovanju devojke u noćnom klubu, brutalno je ponižavajući. Robinjova odbrana sada ima 45 dana da se žali Kasacionom sudu, poslednjoj instanci italijanskog pravnog sistema.

Robinjo je te 2013. godine sa još pet osoba učestvovao u silovanju Albanke koja je proslavljala 23. rođendan u poznatom milanskom klubu, a izgleda da mu se zbog toga bliži robija...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija