• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

20:30

ROBINJO IGRA ZA 10 DOLARA MESEČNO!

Fudbal

ROBINJO IGRA ZA 10 DOLARA MESEČNO!

Podeli vest

Brazilska fudbalska legenda Robinjo vraća se po treći put u Santos

Sjajni Bralzilac koji nikada nije ispunio puni potencijal, bar u odnosu na ono šta su mu predviđali, ponovo se vraća na mesto uspeha i to na kakav način! Posle isteka ugovora u Bašakšehiru dolazi kući, ponovo, u svoj voljeni Santos.

Ipak, reklo bi se da je to logičan sled okolnosti kod većine fudbalera, da završe karijeru gde su i započeli, ali se ovaj Robinjov postupak znatno razlikuje od ostalih.  

Foto: Printscreen You Tube

Santos se nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima i nemaju novca da isplaćuju Robinjov bogati ugovor iz Turske, pa je napadač rešio da smanji zahteve i da na mesečnm nivou igra za 10(DESET) dolara! Orlando Rolo već za danas je zakazao pregovore kako bi došlo do potpisivanja saradnje, pošto Santosu preti zabrana dovođenja igrača. 

Foto: reuters‚

Robinjo se vraća posle 15 godina kući, pošto se 2005. otisnuo put Madrida u transferu vrednom 24.000.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija