• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

06.04.2024

11:14

Čović pronašao naslednika, pa poručio: Ko je kriv!? Evo ja sam, pa šta?!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Čović pronašao naslednika, pa poručio: Ko je kriv!? Evo ja sam, pa šta?!

Podeli vest

Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora kluba može da bude moj naslednik, poručio je Nebojša Čović, prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Čović je najpre misteriozno započeo priču o budućnosti.

- Mislim da sam pronašao naslednika. Ozbiljno vam kažem - počeo je priču Nebojša Čović za "Meridiansport".

Foto: Starsportphoto

 

 

Ipak, nije želeo da krije funkcioner crveno-belih na koga misli. 

- Mislim da je to Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora. Znate da nikad nisam hvalio pro forme, kao što nikad nisam ni napadao pro forme. Mislim da je on čovek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i prostor za efikasno pristupanje svemu što su izazovi u košarci. Stvarno mislim da smo pogodili sa njim, kao i sa dobrim brojem ljudi u Upravnom odboru. U tom skautingu, za razliku od ovog igračkog, nismo promašili. Smatram da je ovaj skauting vrlo bitan kao potencijal da više nikada ne promašite, ili da promašite što manje. Jer, uvek ćete da mašite i u tom igračkom skautingu - izjavio je predsednik crveno-belih. 

Kada je reč o učinku u EvroligiČović ne beži od odgovornosti.

- Nema kukanja. Odmah sam rekao da smo napravili greške u skautingu, sad ko je odgovoran, mi smo. Pa ko? Evo, ja sam! Pa šta? Sešćemo, videćemo. Je l’ vi to znate bolje? Izvolite, dođite. Nemoj samo da kao Mapetovci pričate sa balkona. Već izvol’te radite - poručio je Nebojša Čović.

On je dodao i da je veliki problem to što Miloš Teodosić zbog povreda nije mogao da igra na svakom meču.

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić

 

- Nama je mnogo nedostajao Teodosić. Na svim evroligaškim mečevima kad je bio odsutan imali smo velike probleme. Iz toga nešto treba da se zaključi za sledeću sezonu, kad se pravi skauting treba da se razmišlja o ovosezonskom iskustvu. Ne samo po pitanju Tea, kome su vrata Crvene zvezde uvek otvorena da ostane koliko god misli - dodao je prvi čovek Zvezde.

Čović kaže i da je bivši trener Duško Ivanović odradio loš skauting.

Foto: Starsportphoto

Duško Ivanović

 

- Sezona u Evroligi nam je loša jer nismo imali sreće, a sa druge strane u skautingu smo napravili greške oslanjajući se na iskusnog trenera i čoveka koji jako dobro poznaje košarku Duška Ivanovića. Šabaza Nejpira smo doveli da bude prvi plejmejker, a on nije bio ni peti. A kad vam se sruši kuća na pleju onda znate šta se događa. Jago je doveden da bude treći plej, pa je postao prvi. Pratilo nas je i mnogo povreda - zaključio je Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Pronađene devojčice iz Kragujevca
Društvo

Pronađene devojčice iz Kragujevca

Petnaestogodišnje M. S. i K. V. iz Kragujevca nestale su jutros oko 9 sati, kada su poslednji put viđene ispred Ekonomske škole u ovom gradu, čije su učenice. One su u međuvremenu pronađene, potvrdila je jedna od majki za Telegraf rekavši da još nije videla ćerku i da ne zna šta se desilo s njom.

16.05.2024

19:59

TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zakonom zabranili umiranje! Ako su ova pravila uveli u Italiji i Francuskoj, i Srbija bi možda trebalo da uradi nešto slično?!
Nije bez osnova

Zakonom zabranili umiranje! Ako su ova pravila uveli u Italiji i Francuskoj, i Srbija bi možda trebalo da uradi nešto slično?!

Možda ste čuli da je umiranje ilegalno na norveškom arhipelagu Svalbard u Arktičkom okeanu . Prema ovoj popularnoj tvrdnji , tela se ne raspadaju zbog permafrosta, što predstavlja biološki rizik za buduće generacije. Međutim, ovo je samo urbani mit . Ipak, ta zabluda postavlja zanimljivo pitanje: da li postoji bilo gde na Zemlji gde je zapravo ilegalno umreti? Kratak odgovor je "otprilike".

16.05.2024

19:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija