• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

13:16

Zvezda pod imperativom pobede! Prepreke Duško i raspucana Baskonija

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda pod imperativom pobede! Prepreke Duško i raspucana Baskonija

Podeli vest

Crveno-beli protiv dobro poznatog stručnjaka jure deseti trijumf u eliti.

Košarkaši Crvene zvezde večeras (19.00, Sport klub 1) u Beogradskoj areni dočekuju Baskoniju u meču 22. kola Evrolige i maltene imaju imperativ pobede ako žele da se nađu u narednoj fazi takmičenja.

Crveno-beli su trenutno "ispod crte", na 13. mestu, sa devet pobeda i 12 poraza, dok ekipa iz Vitorije ima dve pobede više u dosadašnjem 21 meču u Evroligi.

Zvezda od početka kalendarske godine igra najbolju košarku od početka sezone. Izuzev kiksa u Lionu protiv Asvela, ekipa Janisa Sferopulosa sve rivale je pobedila i sa velikim očekivanjima dočekuje večerašnji duel.

Foto: Starsportphoto

 

 

Naspram sebe imaće jako nezgodnog rivala i dobro poznato lice na klupi. Baskoniju od novembra predvodi Duško Ivanović, čovek koji je sa mnogo uspeha radio godinu dana kao prvi trener Zvezde. Upravo on će biti najveća snaga baskijskog tima u večerašnjem duelu, ali prema rečima trenera Janisa Sferopulosa, ne igra on, već igrači.

Izdvojio je i jedno ime na koje posebno treba obratiti pažnju.

- Igramo protiv ekipe koja je odlična na gostovanima i ima jako dobar skor. Ako ne budemo ušli od starta sa dobrim pristupom, neće biti kako treba. Moramo da se suočimo sa njima kao ekipom, nevezano za to što u svojim redovima imaju sjajnog košarkaša Markusa Hauarda - rekao je Sferopulos.

Foto: printscreen Twitter

 

 

Što se tiče Beograđana, ostaje da se vidi da li će u timu biti najnovije pojačanje Džavonte Smart, koji je pre nekoliko dana stigao da pojača konkurenciju na bekovskim pozicijama.

Sa druge strane, trener Baskonije Duško Ivanović okarakterisao je Zvezdu kao najtalentovaniju ekipu u Evroligi.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Srećan sam što se vraćam u Beograd. Bio sam u odličnom timu, sa divnom publikom. Imam mnogo prijatelja u tom gradu, zaista sam srećan što se vraćam tamo, iako ćemo patiti tokom meča. Crvena zvezda ima najtalentovaniji tim u Evropi - rekao je Ivanović.

Kladionice su pred večerašnji susret ulogu favorita dodelile Zvezdi. Kvota da će srpska ekipa zabeležiti trijumf iznosi 1,5, a na goste je 2,65.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31