• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

05:47

Navijači Zvezde utučeni, razočarani... Evo šta kažu posle kraha u Evropi!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Navijači Zvezde utučeni, razočarani... Evo šta kažu posle kraha u Evropi!

Podeli vest

Crvena zvezda je okončala takmičenje u Ligi šampiona, ali i u Evropi ove sezone.

Crveno-beli su osvojili samo jedan bod ove jeseni u Ligi šampiona i to onaj protiv Jang Bojsa na domaćem terenu. Poraženi su od Mančester sitija (3:1, 3:2), od Lajpciga (3:1, 2:1), kao i od Švajcaraca na njihovom terenu (2:0). Ni u poslednjem kolu nije uspela da iskoristi činjenicu da su "građani" igrali u kombinovanom sastavu.

Prvak Evrope je na stadionu "Rajko Mitić" slavio 3:2 (1:0), a navijači i pored dva postignuta gola nisu zadovoljni napustili "Marakanu". Planirali su i pričali crveno-beli o nokaut fazi Lige šampiona ili barem o Ligi Evrope, ali neslavno su okončali takmičenje u Evropi, bez ijedne pobede. 

Srpski šampion je osvojio najmanje bodova, samo jedan, ali nije i jedini bez pobede pošto ni Sevilja ni Union Berlin nisu ostvarili trijumf. Jasno je da su navijači razočarani, a samo je Hvang nakon poslednjeg meča dobio prolaznu ocenu.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

"Hvang odličan, veliko bravo. I pored dve stative, Jovan mora da igra svaki meč od starta, biće stvarno horor ako ga prodamo. Fokus na prvenstvo, napokon se završila ova avantura u Evropi", komentar je jednog navijača na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

Nadali su se navijači boljem izdanju i rezultatima u eliti.

"Kao prvo očekivao sam vise od plasmana u Ligu šampiona i rezultata, isključivo protiv Jang bojsa. Za Lajpcig i Citi smo mi mala deca, jezivi giganti! Očekivao sam mnogo vise od Bahara, strasne pripreme i onda neviđena pogubljenost i nesigurnost. To se odrazilo na sigurnost tima".

 

 

 

 

Sreća je crveno-belima okrenula leđa.

 

 

 

 

Ipak, ne gube nadu navijači Zvezde.

"Nismo uspeli da se plasiramo u Ligu Evrope, sto jeste neuspeh, ali ove igre u ovih šest mečeva meni lično daju za pravo da smatram da Zvezda može mnogo i da ima dobar temelj. Samo je malo srece i fokusa falilo da budemo treci, a niko nas nije lagano odradio"

 

 

 

 

"I dalje mislim da Bahara treba pustiti da odradi sezonu do kraja. Iako očigledno nije sve prošlo po planu, siguran sam da bi mnogo toga bilo drugačije da nije prodat Eraković. Pogotovu ako su mu alternative domaće trenerske vedete… Neka hvala".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Barak Bahar zadovoljan je kako je Zvezda igrala u Ligi šampiona.

- Ponosan sam na igrače, na klub. Borili smo se u svakoj utakmici, ali trebaće nam vremena da poboljšamo rezultate. Ipak, igrom sam uglavnom bio zadovoljan - objasnio je Bahar posle novog poraza na "Marakani".

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog
Društvo

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog

Hrvatska Agencija za lekove i medicinske proizvode (HALMED) obavestila je o povlačenju serije leka Rudakol 200 mg tvrde kapsule sa produženim oslobađanjem zbog osnova sumnje na nedostatak kvaliteta u vezi sa rezultatom koji je van granica specifikacije tokom ispitivanja stabilnosti parametra oslobađanja aktivne supstance.

28.05.2024

16:40

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola
Društvo

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola

U okviru „Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola“, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, danas će 100 najboljih diplomaca državnih medicinskih fakulteta (Priština, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) dobiti posao u nekoj od zdravstvenih ustanova i priliku za stručno usavršavanje, kroz besplatnu specijalizaciju i doktorske studije.

28.05.2024

15:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija