• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

15:01

Đurović ljut na Bahara: Zvezda je morala da izbori proleće u Evropi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Đurović ljut na Bahara: Zvezda je morala da izbori proleće u Evropi!

Podeli vest

Bivši fudbalski sudija Rade Raka Đurović ne veruje da će Barak Bahar napustiti crveno-bele i pored katastrofalnih rezultata u prvom delu sezone u Evropi i Superligi.

Crveno-beli od 18.45 dočekuju šampiona Evrope u oproštajnom nastupu od Evrope ove sezone. Zvezda će grupnu fazu Lige šampiona završiti na poslednjem mestu, pa im je ovo poslednji meč u Evropi za ovu sezonu.  U superlgi Srbije Zvezda deli prvo mesto sa Partizanom, jedni i drugi imaju 43 boda, međutim, niko nije zadovoljan izdanjima šampiona Srbije. Bahar je nedavno dobio podršku čelnika kluba, pa je malo verovatno da će napustiti crveno-bele, mada nije bilo broj zvezdaša koji priželjkuju smenu trenera. 

- Nije on sebi pomogao, koliko mu je Partizan - iskren je Đurović u razgovoru za TV Informer, s obzirom na to da su crno-beli u Superligi prokockali prednost od šest bodova, pa sada jedni i drugi imaju 43.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Đuroviću se nisu dopale nedavne izjave Bahara, da su očekivanja od Zvezde bila prevelika.

- Trener je rekao da su bile preambiciozne želje kluba, rukovodstva i navijača. Ali, trebalo je to ranije da nam kaže. Evo, ja bih mu sada rekao da Zvezda nije mnogo tražila kada je izborila direktno mesto u Ligi šampiona. Morala je da se bori za poziciju koja bi joj obezbedila nastavak takmičenja u Evropi. Morala je to da uradi. Zašto nije? Jasno je da se nešto dešavalo u klubu što mi ne znamo, ovo je kriza i zbog nekih dešavanja unutar kluba. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Nadaju se zvezdaši da će se crveno-beli časno oprostiti od Evrope protiv Sitija, šampiona Starog kontinenta.

 

Foto: Starsportphoto

Raka Đurović, bivši sudija

 

- Očekujem neizvesnu utakmicu. Siti je favorti, obezbedio je prvo mesto, ali ozbiljne ekipe ne žele da dožive porazi ni u utakmici koja ništa ne znači. Zvezda je u krizi, nije ubedljiva duži period, ne briljira, bilo bi sjajno to da prevaziđe. Navijaću za Zvezdu. Podsećam da su svi fudbalski analitičari posle žreba govorili da je Zvezdina šansa meč protiv Jang bojsa, ali je bilo mnogo kalkulacija, pričalo se i o bodovima  sa Lajpcigom, pa je ono što je bilo važno potisnuto u drugi plan. Nadam se da će navijači večeras da uživati u hrabrijoj i odvažnijoj igri, ako ne u rezultatu. 

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Bivši fudbalski kaže da se nadao da bi 20. decembra mogao da gleda večiti derbi pun borbe, želje za pobedom, ali kaže da od toga verovatno neće biti ništa. 

- Očekivao sam da ću doživeti sportski derbi, a ne da se kalkuliše. Tako se igra već desetak godina. Igraju da ne izgube, kako bi izbegli turbulentne odnose sa navijačima. Plašim se da će se i ovaj derbi svesti na kalkulacije, a nema velikih rezultata bez velikog rizika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31