• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

05.10.2023

18:56

Nema gde ga nema! Novak posle Marakane stigao i na Evroligu! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nema gde ga nema! Novak posle Marakane stigao i na Evroligu! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković svuda stiže!

Prvi na ATP listi trenutno boravi u Beogradu gde vredno trenira i provodi vreme sa porodicom, ali ima vremena i za ostale aktivnosti.

Nole je juče bio na fudbalu i bodrio voljenu Crvenu zvezdu protiv Jang bojsa u drugom kolu Lige šampiona (2:2), a pažnju je poklonio i košarkašima.

Nole se pojavio u beogradskoj Areni i došao da pruži podršku i da vetar u leđa košarkašima Crvene zvezde, koji se u prvom kolu sastaju sa francuskim Asvelom.

Naš reporter zabeležio je momenat kada je Nole ušao na parket Arene u crvenoj majici i otpozdravio navijačima koji su mu priredili ovacije što možete pogledati u videu.

Društvo mu pravi otac Srđan, takođe veliki navijač Zvezde, dok sin Stefan, iako ljubitelj košarke, nije prisutan jer navija za Partizan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija