• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2024

23:37

I Hezbolah krenuo u napad: Preko 100 dronova u tri talasa lete ka Izraelu (VIDEO)

Shutterstock/EPA

Vesti

I Hezbolah krenuo u napad: Preko 100 dronova u tri talasa lete ka Izraelu (VIDEO)

Podeli vest

Libanski pokret Hezbolah potvrdio da je da se priljučio napadu na Izrael.

Sve najnovije informacije o ratu na Bliskom istoku možete pratiti u specijalnoj emisiji na Informer TV.Čak četiri zemlje su pokrenule vojne operacije protiv Izraela: Iran, Irak, Liban i Jemen. 

 

 

Liban zatvara vazdušni prostor od 1.00 do 7.00 u nedelju zbog događaja u regionu, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja zemlje.

Ranije večeras je Izrael napao mete Hezbolaha u Libanu.

 

 

Izrael se sprema za višednevnu konfrontaciju sa Iranom, a detektovao je već preko 100 iranskih dronova, javlja izraelski radio Kan.

IDF: Iran lansirao više od 100 dronova ka Izraelu

Više od 100 dronova lansirano je u tri talasa iz Irana ka Izraelu, procenile su Izraelske odbrambene snage (IDF).

Očekuje se da će im biti potrebno nekoliko sati da stignu do izraelske teritorije, a Iran je lansirao i desetine krstarećih raketa.

Izraelski vazdušni prostor zatvoren je zbog očekivanog napada Irana, a ratni kabinet sastao se kako bi razgovarao o iranskom napadu.

 

Sve najnovije informacije o ratu na Bliskom istoku možete pratiti u specijalnoj emisiji na Informer TV.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija