• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

13.04.2024

07:35

Uzbuna! Udar kod nuklearke! Pakao u Lugansku! Čime su ovo Ukrajinci napali?!

Reuters

Vesti

Uzbuna! Udar kod nuklearke! Pakao u Lugansku! Čime su ovo Ukrajinci napali?!

Podeli vest

Rat u Ukrajini 780. dan

Napad dronom na Energodar

Ukrajinski dron-kamikaza izveo je napad na deo Energodara u blizini Zaporoške nuklearne elektrane, za sada nema informacija o povređenima, saopštila je pres služba nuklearke.

 

Ostalo je malo vremena! Britanski general upozorio Kijev! Ukrajina bi mogla da se suoči sa porazom ove godine

 

Lugansk gađan raketama "Storm šedou"!

Ukrajinske snage izvele su raketni udar na Lugansk, odjeknulo je nekoliko eksplozija, saopštio je Rodion Mirošnik, specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova.
Izvori u policiji navode da je napad najverovatnije izveden raketama "storm šedou".

 

 

Ne daju "patriote"

Ukrajinske vlasti lobiraju kod Poljske, Rumunije i Španije da im isporuče PVO sistem "patriot", ali te zemlje ne žele da se odluče na takav korak, piše "Fajnenšel tajms" pozivajući se na neimenovane zvaničnike.
Kao glavni argument Poljska, Rumunija i Španija navode to da je neophodno da sačuvaju sopstvene kapacitete za odbranu.
"Ukrajini je potrebno samo sedam tih sistema ali veoma je teško postići dogovor o isporuci", rekao je jedan od izvora.

(VIDEO) Klanica! Ukrajinci specijalci likvidirani kod Hersona! Ruski dronovi ih primetili, a onda je nastao masakr!

Užas na frontu

Ukrajinske snage na frontu u DNR nemaju dovoljno tehnike, vojnike teraju u borbu skoro bez municije i to tamo gde se očekuje proboj ruskih jedinica, rekao je savetnik lidera DNR Igor Kimakovski.

Kako je ovo moguće?! Putin i Rusija imaju nešto što NATO nikad neće! Forin polisi ogolio meki trbuh alijanse!

Dotle će doći Rusi: Sirski spomenuo reč od koje Ukrajince podilazi jeza! Procurilo dramatično naređenje ukrajinskog komandanta!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija