• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.03.2024

09:40

Veleobrt nakon masakra! Nešto čudno se dešava u Rusiji: Zapadnjaci masovno nagrnuli na jedno mesto, Rusi gledaju i ne veruju!

Reuters

Vesti

Veleobrt nakon masakra! Nešto čudno se dešava u Rusiji: Zapadnjaci masovno nagrnuli na jedno mesto, Rusi gledaju i ne veruju!

Podeli vest

Predstavnici Zapada shvatili su da će zaostati za svetom, ako ne promene stav prema terorističkom napadu u „Krokus siti holu“ i zbog toga su prethodnog dana u masovnom broju posetili Ministarstvo spoljnih poslova Rusije, izjavila je portparol Ministarstva Marija Zaharova za Sputnjik.

- Došli su juče, uključujući i zapadnjake, u naše Ministarstvo i shvatili su da je, uprkos tome što se predstavljaju kao dominantni, metropole, svet već krenuo napred. I oni će potpuno zaostati ako ne promene svoj odnos prema ovoj monstruoznoj tragediji - rekla je ona.

Ona je dodala i da Rusija neće zaboraviti ni kako je Zapad, pod pritiskom svetske većine, promenio stav o terorističkom napadu.

- Pamtićemo kako su zapadne zemlje menjale svoj stav od toga da su navodno tužni, do toga da ih je svetska većina naterala da izgovaraju prave reči, pa su hitno preko noći počele da prepisuju svoje izjave, šalju diplomatske note, ostavljaju potpuno drugačije izjave. I to ćemo pamtiti - istakla je ona.

Broj povređenih u napadu na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol" porastao je na 360, saopšteno je danas iz medicinske službe.

"Sa podacima od jutros, 360 ljudi, uključujući 11-oro dece, povređeno je u terorističkom napadu", navodi se u saopštenju koje prenosi TASS.

Ukupno 92 osobe povređene u napadu su hospitalizovane, dok su 63 osobe već otpuštene iz bolnica, a 205 je na ambulantnom lečenju, dodao je zdravstveni zvaničnik.

Za teroristički napad u petak uveče na "Krokus siti hol", u predgrađu Moskve, u kome je ubijeno najmanje 139 ljudi, odgovornost je preuzela Islamska država.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija