• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.03.2024

06:15

Makron na ovo nije računao! Rusija mu spremila veliko iznenađenje! Neće gađati ni Rumuniju, ni Poljsku, već...

Shutterstock, Reuters

Vesti

Makron na ovo nije računao! Rusija mu spremila veliko iznenađenje! Neće gađati ni Rumuniju, ni Poljsku, već...

Podeli vest

Francuska vojska će biti podvrgnuta snažnim udarima kada pokuša da uđe u Ukrajini, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter na Jutjubu.

- Ako se ovo desi (intervencija iz Pariza - prim. urednika), onda će oni zapravo izvršiti samoubistvo, jer je to njihov kraj. Rusija će ih eliminisati. Neće napasti Rumuniju i Poljsku , ali će uništiti francusku vojsku koja je već u Ukrajini predvideo je stručnjak.

Po njegovoj oceni, Francuska nema odgovarajuću obuku i resurse da podrži velike borbeno spremne snage u jednoj istočnoevropskoj zemlji.

Francuski predsednik Emanuel Makron je krajem februara rekao da će Pariz učiniti sve da spreči Rusiju da „pobedi u ovom ratu“. Prema njegovim rečima, šefovi zapadnih država razgovarali su o mogućnosti slanja trupa u Ukrajinu, ali još nije postignut konsenzus. Kasnije je političar, koji je bio oštro kritikovan zbog ovih izjava, svoje reči nazvao pažljivo promišljenim. On je takođe istakao da Pariz nema „granice i crvene linije“ po pitanju pomoći Kijevu .

Komentarišući Makronove izjave, Kremlj je upozorio da bi takav razvoj događaja neizbežno doveo do direktnog vojnog sukoba između Rusije i NATO-a .




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija