• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.10.2023

13:53

(VIDEO) Snimak koji je obišao svet! Otac kidnapovane Izraelke video šta rade njegovoj ćerki, pa briznuo u plač tokom intervju!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Snimak koji je obišao svet! Otac kidnapovane Izraelke video šta rade njegovoj ćerki, pa briznuo u plač tokom intervju!

Podeli vest

Izraelski Kanal 12 objavio je potresni snimak oca Izraelke Noe Argamani, koju su juče oteli pripadnici Hamasa.

Militanti su je stavili na motor dok je ona plačući vikala: "Nemoj da me ubiješ, ne, ne, ne".

 

 

 

Napadač koji je vozio motor je potom ubrzao, i Noa od tog trenutka više nije viđena.

Njen otac je, kroz suze, za izraelski TV kanal govorio o svojoj kćerki.

- Rekli su mi da je objavljen video na kom se ona vidi. Na motoru je, i rekli su mi da su je oteli i odveli u Gazu - rekao je on.

 

 

Kaže da se nadao da je greška u pitanju, dok mu jedan čovek u bolnici nije prišao i pitao ga da li želi da vidi snimak.

- Pristao sam, i sada znam, sigurno je Noa, prestravljena je. Tako uplašena, a uvek sam je čuvao. Ali sada nisam mogao da je zaštitim - rekao je čovek ridajući.

Zajedno sa stotinama drugih mladih Izraelaca, Noa i njen dečko Avi su uživali na muzičkom festivalu u pustinji kada su napali pripadnici Hamasa.

 

 

Navodno je desetine drugih Izraelaca na istom mestu oteto i odvedeno preko granice u pojas Gaze.

Podsećamo, nakon napada Hamasa i ubistva i otmice izraelskih vojnika i civila, vojska je pokrenula operaciju "Gvozdeni mačevi".

Premijer Benjamin Netanjahu rekao je da nije u pitanju operacija, već pravi rat, i naredio mobilizaciju rezervista.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00