• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2023

15:04

Šok! On je sledeći?! U emisiji najavili ko bi mogao da bude likvidiran posle Prigožina!

Tanjug

Vesti

Šok! On je sledeći?! U emisiji najavili ko bi mogao da bude likvidiran posle Prigožina!

Podeli vest

Gosti u popularnoj emisiji ruskog novinara Vladimira Solovjeva za smrt Jevgenija Prigožina, okrivili su NATO.

Međutim, u celoj priči značajno je koga su gosti emisije najpoznatijeg Putinovog propagandiste označili kao novu potencijalnu žrtvu “povampirenih zapadnjaka”.

- Da sam na mestu generala Surovikina, bio bih jako oprezan. Da, oni će to učiniti, pokušaće da ga ubiju. Da slagalica bude kompletna, fali još samo jedan deo. Naše bezbednosne službe moraju biti oprezne - rekao je na državnoj televiziji gost Solovjeva, Igor Markov.

Podsetimo, Surovikin, ili "general Armagedon" kako ga još zovu, smenjen je s dužnosti, nedugo nakon smrti osnivača i vođe Vagner grupe Jevgenija Prigožina, koji je stradao u padu aviona.

Surovikin je međutim, odavno bio u Putinovoj nemilosti jer se njegovo ime dovelo u kontekst neuspele pobune Prigožina, kada se navodilo da je izgleda Surovikin znao šta se sprema.

Nakon toga nestao je iz javnog života, pa su brojni mediji I analitičari sumnjali da je već likvidiran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12