• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2023

15:58

OVO SU SVI ČEKALI, KONAČNO SE OGLASIO! Bajden progovorio o masovnom curenju tajnih dokumenata!

Reutrs/AP

Vesti

OVO SU SVI ČEKALI, KONAČNO SE OGLASIO! Bajden progovorio o masovnom curenju tajnih dokumenata!

Podeli vest

Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je danas da nije zabrinut zbog procurelih dokumenata Pentagona jer, kako kaže, u njima nema ničeg novog.

 - Nisam zabrinut zbog curenja, zabrinut sam zbog toga što je do njega došlo. Međutim, nije objavljeno ništa novo, da je meni nepoznato - rekao je on tokom trodnevne posete Severnoj Irskoj i Republici Irskoj, prenosi Rojters.

Prethodno je "Vašington post" objavio da je za otkrivanje poverljivih američkih dokumenata odgovoran 20-godišnji zaljubljenik u oružje koji je radio u vojnoj bazi.

Prema saznanjima američkog lista, ta osoba je podelila poverljive informacije na platformi Diskord u grupi sa oko dvadesetak muškaraca koji dele "zajedničku ljubav prema oružju, vojnoj opremi i Bogu", prenosi Rojters.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija