• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ria

27.08.2022

13:49

KADIROV MOLI PUTINA ZA ŠANSU! "Vrhovni komandante nije ceo svet protiv nas, ostale možemo lako da smirimo"!

Reuters

Vesti

KADIROV MOLI PUTINA ZA ŠANSU! "Vrhovni komandante nije ceo svet protiv nas, ostale možemo lako da smirimo"!

Podeli vest

Lider Čečenije Ramzan Kadirov zatražio je od ruskog predsednika Vladimira Putina da mu da priliku da što pre završi specijalnu operaciju u Ukrajini

"Tražim i još jednom zaista molim vrhovnog komandanta da nam da priliku da završimo specijalnu operaciju i ne odugovlačimo ovu operaciju. Ako je 15 odsto svetske zajednice protiv nas, to ne znači da je ceo svet protiv nas. Možemo brzo da smirimo ovih 15 odsto, apsolutno nema nikakvih problema"rekao je Kadirov u audio poruci na Telegramu, komentarišući optužbe Kijeva na njegov račun, prenose RIA novosti.


Ranije danas, Služba bezbednosti Ukrajine saopštila je da je ''prikupila nedvosmislene dokaze o ratnim zločinima'' Kadirova, kao i Danila Martinova i Huseina Mežidova.

Foto: Reuters

Kadirov traži još jednu šansu

Kako je navedeno, lider Čečenije je u februaru-martu ove godine''nadgledao razvoj i planiranje pojedinačnih vojnih operacija jedinica, davao naređenja, slušao izveštaje i izveštaje''.

Martinov sada radi kao savetnik šefa Ministarstva za vanredne situacije, pre toga je bio pomoćnik lidera Čečenije i služio je u republičkom odeljenju Ruske garde.

Kadirov je u martu prozvao Mežidova komandantom čečenskog bataljona ''Jug''.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija