• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

13.04.2023

11:00

PRIVELI STE POGREŠNOG MILA! Mandić ogorčen posle policijske akcije u Budvi: Ovo nije slučajno!

Tanjug

Balkan

PRIVELI STE POGREŠNOG MILA! Mandić ogorčen posle policijske akcije u Budvi: Ovo nije slučajno!

Podeli vest

Jedna od lidera DF Andrija Mandić je reagujući na privođenje predsednika Opštine Budva Mila Božovića ocenio da je žalosno da se on, kako je rekao, pokušava proglasiti najvećim kriminalcem u Crnoj Gori, a da se ne udara na Mila Đukanovića koji slovi za šefa svih kriminalnih grupa, a uživa u Dubaiju.


Mandić je tokom sednice skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu rekao da se Božoviću na teret stavljaju teška krivična dela.

Smatra da jutrošnja akcija nije bila slučajna i da je namerno baš jutros organizovana.

- Dok njegov imenjak (Milo Đukanović) uživa u Dubaiju, koji slovi za šefa svih kriminalnih grupa, nadređen i Zoranu Lazoviću, ali tamo se ne udara - rekao je Mandić.

Mandić je dodao da je odavno poklonio poverenje Božoviću još pre više decenija, da su dugo uspešno i korektno sarađivali jer je on ugledan Budvanin, a uz to i materijalno obezbeđen koji nema nikakve potrebe da se uključuje u bilo kakve nezakonite radnje.

- Mi smo kao lideri DF-a bili žrtve montiranog političkog procesa i verujemo da će tužilac ovde morati da ponudi neke dokaze. Ima dosta pitanja na koja ćemo morati da dobijemo odgovore - rekao je Mandić. 

On je pozvao premijera Dritana Abazovića da omogući da ANB objavi sve podatke o famoznoj Sedmoj upravi agencije, koja je osnovana 1996. godine a kojom su upravljali pokojni Darko-Beli Raspopović i Zoran Lazović, kasnije. 

Sve podatke o njenom delovanju, rekao je, javnost mora da dobije s obzirom na to da je "to uprava koja je pomogla u stvaranju organizovanog kriminala u Crnoj Gori".

Foto: Printskrin Youtube

Milo Božović priveden jutros u Budvi

Božovići ugledna porodica

On je rekao da su Milo Božović i njegova porodica bili opozicija režimu DPS-a, ugledna budvanska porodica, koja je hrabro iznela teret opozicione borbe, a na izborima prošle godine Božović je ostvario ubedljivu pobedu. 

Predsednik odbora Milan Knežević (DF) je na sednici pročitao dopise Vladimira Mandića i ambasadora Srbije Vladimira Božovića koji su tražili da se preispitaju odluke o njihovom statusu u Crnoj Gori i zabrani ulaska, uz napomenu da su spremni da dođu i razjasne, kako su rekli, lažne i montirane optužbe na njihov račun.

Na sednici biće saslušani doskorašnji direktor Uprave policije Zoran Brđanin, vršilac direktora Agencije za nacionalnu bezbednost Boris Milić i koordinator Biroa za operativnu koordinaciju organa obaveštajno bezbednosnog sektora, Marko Kovač.

Novović je tražio da se odloži saslušanje njega i Šukovića, jer je u toku akcija SDT i SPO. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krivi

pre 1 godinu

Hiljadu puta sam napisao: lideri DF-a Mandić i Knežević su odgovorni za progon i stradanje srpskog naroda u CG. Oni su nesposobni i moraju da odstupe. Srljaju iz greške u grešku. Zadnja i neoprostiva greška je apsolutna podrška Jakovu Milatoviću. To je tragična greška. Od Mila se srpski narod branio i odbranio, ali Jakov će proterati sve Srbe iz CG. On je zlo od čoveka.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)
Fudbal

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)

Napadač Al Hilala Aleksandar Mitrović postigao je dva, dok je njegov kolega iz reprezentacije Sergej Milinković Savić upisao jedan gol u pobedi protiv Al Hazema 4:1 u 31. kolu prvenstva Saudijske Arabije i tako matematički obezbedili titulu šampiona.

11.05.2024

17:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija