• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2024

17:40

18+ "Brate, šta ovo radi?!" Rijana šokirala nastupom, muškarci u delirujumu (VIDEO)

EPAIMAGES

Zanimljivosti

18+ "Brate, šta ovo radi?!" Rijana šokirala nastupom, muškarci u delirujumu (VIDEO)

Podeli vest

Rijanin koncert, održan u gradu Džamnagaru u Indiji, bio je prvo veče trodnevnog događaja koji prethodi venčanju Ananta Ambanija i Radike Merčant.


Rijana je nastupila u Džamnagaru u petak i na koncertu otpevala brojne hitove, uključujući 'Umbrella', 'Consideration', 'Stay' i mnoge druge. Ovaj nastup bio je glavni događaj na trodnevnoj zabavi porodice Ambani, koja se organizuje uoči velikog venčanja planiranog za leto.

 

 

Rijana se pojavila na bini u Indiji u petak uveče. To je bio njen prvi veliki nastup uživo od  koncerta na "Superboulu" 2023. Snimci ovog koncerta uveliko kruže po društvenim mrežama.

Pevačica je nosila blistavu zelenu haljinu izvezenu perlama. Na kraju koncerta nosila je i ružičasti pokrivač za glavu.

Na snimcima se videlo da je Rijana u dobroj formi, a pošto joj se nazirao stomačić, mnogi su se pitali da li je ona ponovo u drugom stanju.

 

 

 

Porodica Ambani joj se pridružila na bini radi fotografisanja i zagrljaja nakon poslednje pesme.

Koncertu su pristvovali mnogi uvaženi gosti. Pored ostalih, bili su tu  Bila Gejts, Mark Zakerberg i generalni direktor "Diznija" Bob Iger.

U medijima su se pojavile i procene koliko novca je Rajana zaradila na velikoj indijskoj svadbi. Spekuliše se da je zaradila šest miliona dolara. 

Podsetimo, porodica Ambani je navodno potrošila više od 100 miliona dolara za venčanje Anantove sestre Iše 2018. Na toj ceremoniji je nastupila Bijonse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija