• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.10.2023

11:15

Soba za zabavu, bazen i ognjište su bili glavno mesto za opuštanje! Evo šta sve sadrži vila Metjua Perija u kojoj je pronađen mrtav (VIDEO)

profimedia

Dom i porodica

Soba za zabavu, bazen i ognjište su bili glavno mesto za opuštanje! Evo šta sve sadrži vila Metjua Perija u kojoj je pronađen mrtav (VIDEO)

Podeli vest

Poznati holivudski glumac Metju Peri pronađen je mrtav u subotu, u svojoj kući u Los Anđelesu.

Kako pišu američki mediji, glumac se navodno utopio u đakuziju svoje kuće, a kada je stigla Hitna pomoć, mogli su samo da konstatuju smrt.

Obdukcija je zavšena, sada se čekaju rezultati toksikoloških testova, što može potrajati i nekoliko nedelja.

Uzrok smrti je naveden kao "odložen" jer se čeka dodatna istraga, kao i rezultati toksikologije.

Podsetimo, policija, kada je vršila uviđaj, nije našla drogu u Perijevom domu, ali su pronađeni razni antidepresivi.

Glumac Metju Peri živeo je u luksuznom domu u Los Anđelesu koji je nedavno stavio na spisak svojih nekretnina koje je posedovao, a u kome je na kraju i skončao. 

 

@joy.of.everything Exclusive video from Matthew Perry's home shortly after the news had broke that the Friends actor had passed away inside his Pacific Palisades residence seen here. #matthewperry #ripmatthewperry #breakingnews #friends #mattperry #joyofeverything ♬ original sound - Joy Of Everything

 

Smeštena na kosoj parceli od 0,22 hektara, potpuno bela kuća izgleda kao skromnija verzija glumčeve nekadašnje rezidencije na Holivud Hilsu od 13,5 miliona dolara. Novorenovirana zgrada iz 1957. prostire se na 2.566 kvadratnih metara i nudi tri spavaće sobe i četiri kupatila. 

Set plutajućih betonskih stepenica vodi do ogromnih ulaznih vrata, okruženim nizom prozora od poda do plafona i pripadajućom garažom za dva automobila. Posetioce dočekuje ulaz u atrijumskom stilu sa podovima od kamenih pločica i potpuno staklenim plafonom koji propušta prirodno svetlo. Dalje unutra, prostire se otvoreni dnevni boravak i svečana trpezarija koje deli dvostrani kamin i takođe se mogu videti i plavi podovi od tvrdog drveta, kao i stakleni zidovi. Bela kuhinja sa prozorima u kući ima izdvojeni deo sa šankom za doručak i dramatičnu crnu kamenu pozadinu.

 

 

Bujno, travnato dvorište kuće ima natkrivenu terasu i ognjište koje se nalazi pored bazena koji gleda na okean. To je definitivno bilo opuštajuće utočište u Perijevoj vili, u kojoj je umro. Kuća poseduje i prostor za zabavu u kome postoji medijska soba sa crnim zidovima koja nudi projektor sa surround zvukom. Svaka od tri spavaće sobe u kući ima elegantno kameno sopstveno kupatilo. Primarni apartman ima duple umivaonike, kadu sa TV-om na zidu i tuš kabinu sa staklenim zidovima.

Peri, koji je prošle godine  objavio svoje memoare  "Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing" , prethodno je posedovao stan u Siera Kuli, omiljenom među slavnima,  kuću na plaži u Malibuu koju je uvrstio u svoje nekretnine otprilike u vreme kad je kupio Pacific Palisades, i  Penthaus od 35 miliona dolara, koji je sada u vlasništvu Rijane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija