• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.10.2023

15:10

Zbog žene sa golubovima iz filma "Sam u kući" ceo svet je plakao! Životna priča joj je puna bola, evo kako izgleda danas (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

Zbog žene sa golubovima iz filma "Sam u kući" ceo svet je plakao! Životna priča joj je puna bola, evo kako izgleda danas (FOTO)

Podeli vest

Irska glumica Brenda Friker glumila je ženu s golubovima u filmu Sam u kući 2 i to joj je jedna od najzapaženijih uloga.

Glumica je bila u potpunoj ilegali od 2013. godine, a nedavno se vratila na male ekrane u drami "Holding". 

Njena tužna priča u filmu "Sam u kući" dirnula je gledaoce, ali ni glumicina životna priča nije ništa manje nesrećna. Danas živi usamljenim načinom života. Jednom prilikom je u emisiji voditelja Raja D’Arcija na Radiju 1 rekla je da bi lagala kad bi rekla da će imati lep i srećan Božić.

Foto: profimedia

 

 

Brenda je bila udata za Barija Dejvis od 1979. do 1988. godine, a razveli su se zbog njegovog alkoholizma. On je preminuo svega dve godine posle njihovog razvoda, a ta tužna vest jako je potresla Brendu. Nije mogla doći na sahranu jer je tad snimala seriju "Brides of Christ" u Australiji i ugovor joj nije dopuštao da napusti tu državu.

- Postala sam histerična i spakovala sam kofere kada sam primila poziv da je umro. Nisu hteli da me puste kući jer sam mu bila bivša supruga. Ne znam gde je zakopan i ne želim znati - ispričala je ranije Brenda.

Foto: profimedia

 

 

Bili smo ludo zaljubljeni uprkos svemu. Uvek je bio predivan i zanimljiv muškarac. Ali postao je alkoholičar i nisam mogla s time živeti. Ni razvod ga nije uplašio, a nakon njega smo nastavili da se viđamo jer smo bili zaljubljeni - rekla je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija