• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2022

08:35

HIDŽAB ZAMENILA SUKNJOM! Otkrila dekolte, skratila kosu! Saudijska princeza protiv tradicije

Zanimljivosti

HIDŽAB ZAMENILA SUKNJOM! Otkrila dekolte, skratila kosu! Saudijska princeza protiv tradicije

Podeli vest

Saudijska princeza Dina Aljuhani Abdulaziz je majka troje dece, postala je princeza kada se udala za Fahada bin Nasera bin Abdulaziza

Svoj život izgradila je kako je želela i apsolutno po svojoj meri pa je tako postala modna ikona širom planete.

Celog života je gajila jaku strast prema modi i to ju je dovelo do uredničke pozicije u magazinu "Vog Arabia", ali se tu nije zadržala dugo jer nije želela da pravi kompromise sa izdavačem koji nije razumeo njene ideje.

https://www.instagram.com/p/BpDXssSBbFd/?utm_source=ig_web_copy_link

Dina ima svoju modnu liniju, a u prodavnicama gde prodaje svoje komade kupci mogu da pronađu i inspiraciju za promenu stila.

- Žene u Saudijskoj Arabiji još od kasnih šezdesetih vode računa o modi i kupuju jedinstvene modne komade. Ne pričaju o tome, ne pokazuju drugima, ne fotografišu se jer se to smatra vulgarnim - rekla je.

Jedinstven modni stil je odvaja od drugih žena koje se pojavljuju u velikim modnim centrima kao što su Pariz, Milano i Njujork.

Njeni stilski aduti su kratka kosa, mini haljine, ekscentrični autfiti i naglašena ženstvenost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija