• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Vogue

12.09.2022

19:03

'LAGANO IŠAMARAM LICE!' Trikovi slavne glumice kako bi IZGLEDALA FENOMENALNO na crvenom tepihu!

Reuters

Zanimljivosti

'LAGANO IŠAMARAM LICE!' Trikovi slavne glumice kako bi IZGLEDALA FENOMENALNO na crvenom tepihu!

Podeli vest

Za glumicu Džesiku Albu izgleda kao da je vreme stalo, a svoje male tajne koje se odnose na negu kože rado je podelila sa ženama širom sveta...

Glumica Džesika Alba je jendom prilikom u intervjuu za "Vog" ispričala da se suština njene dobro očuvane kože ne krije u botoksima, filerima i raznim estetskim korekcijama, već u prirodnim metodama za negu iste.

- Svakog jutra kad se probudim, prvo odem u kupatilo da se umijem, a onda na lice nanosim antioksidativnu masku, koju koristim svaki dan - kaže ona.

Nakon toga, fizička aktivnost je sastavni deo njene dnevne rutine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

- Stavim masku na lice posle treninga, i odem da popijem kafu i družim se sa decom. Nakon maske, na red dolazi i kvalitetna hidrantna krema, a posle toga lagano išamaram lice što je savet koji sam dobila od prijateljice iz Koreje. Tu nije kraj mackanju, jer posle ovih koraka, stavljam kremu na bazi vode u obilnoj količini i to uz pomoć spravice koja podstiče cirkulaciju. Zatim na red dolazi i piling usana, posle čega ih namažem hranljivim balzamom. Završni korak je stavljanje gel-maske na područje ispod očiju - ispričala je prelepa Džesika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija