• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.01.2024

12:30

Snimak koji gleda cela planeta! Kada se on skine ženama gaće spadaju - deluje kao običan mladić, a u stvari je živa vatra  (VIDEO)

profimedia

Moda i lepota

Snimak koji gleda cela planeta! Kada se on skine ženama gaće spadaju - deluje kao običan mladić, a u stvari je živa vatra (VIDEO)

Podeli vest

Džeremi Alen Vajt je tridesetogodišnji američki glumac je privukao pažnju ulogama u humorističko-dramskim serijama.

Međutim, pažnju javnosti, posebno žena skoro je privukao svojom pojavom u jednoj reklami brenda za donji veš.

Naime, plavooki glumac pojavio se u reklami glumeći sportistu koji se isteže na vratilu skidajući  odeću da bi na kraju ostao u donjem vešu. U snimku je prikazan zgodan mladi glumac koji ima definisane mišiće i izvajano telo, što pokazuje bez stida, a što je kod ženske populacije naišlo na oduševljenje. TikTok su preplavile reakcije žena na njegovu pojavu komentarišući kako glumac izgleda previše "hot" i da su žene nešto ovako odavno čekale. 

 

@goss.ie #JeremyAllenWhite’s campaign for #CalvinKlein is currently going viral on X 😍 The actor is best known for his current role in the hit series, The Bear 🐻 🎥: @mertalas for @Calvin Klein ♬ original sound - Goss.ie

 

Iako po mnogim standardima lepote za neke, on ne ulazi u kalup holivudskih lepotana i zavodnika, krupne plave oči i telo koje je potpuno zaludelo žene je ono što ovog glumca čini atraktivnim. Mnoge dame su se složile da ima "ono nešto", što ne mogu da objasne.

 I dok su neke žene komentarisale kako je on sve što su ikada zamišljale i da ih njegov pogled u reklami "ubija", druge nisu ništa posebno našle na njemu. Osim toga, muškarci su bili iznenađeni rekavši da svaki prosečni muškarac izgleda poput njega samo da je dobro odlumio "bestidnost" što je mnoge dame ostavilo potpuno oduševljenje.

- Udata sam, udata sam....

- Ovaj čovek je vatra

- Rozalija, ti si najsrećnija žena na svetu...

- Mislim da sam propustila bestidnost prošle nedelje..

- Toliko je zgodan! Svi imaju različit ukus pa bi ljudi trebalo da prestanu da ga ismevaju. Nismo svi isti...meni se svđa.

- O moj Bože..- bili su neki od komentara.

 

@enews BabE! wake up, new footage of #JeremyAllenWhite ♬ original sound - Goss.ie

 

Reklama je naišla na veliko oduševljenje kod žena i mnoge su brže bolje podelile svoje utiske na TikToku sa pratiocima, a neke su priznale da im ovaj glumac nije bio nešto posebno atraktivan.

Ipak, nakon ove reklame počeli su da se pojavljuju i drugi snimci ovog mladog glumca a jedan od njih ga prikazuje u nesvakidašnjem odelu i providnoj košulji u kojoj je po mnogima delovao "usukano" i ni blizu onom muškarcu iz reklame. 

Neki su komentarisali kako je obukao potpuno pogrešnu odeću, međutim, žene su bile saglasne da i dalje on izgleda dobro i da u njemu leži potencijal te da se glumac samo loše snalazi i ima pomalo nesigurno držanje. Neki su ga uporedili sa Nikolasom Kejdžom u filmskom mjuziklu Vili Vonka rekavši da izgleda poput njegovog sina. Iako je glumac svojom pojavom u drugim situacijama pokazao da je samo "momak iz komšiluka" i sasvim običan kao i drugi muškarci žene su bile saglasne da je ovom reklamom otkrio svoju "vatrenu" stranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12