• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

15:00

Nova frizura i bajkovita haljina! Neverovatna transformacija Penelope Kruz (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Nova frizura i bajkovita haljina! Neverovatna transformacija Penelope Kruz (FOTO)

Podeli vest

Španska glumica Penelope Kruz pojavila se na crvenom tepihu u podmlađenom izdanju, sa novom frizurom koja joj odlično stoji.

Na 14. godišnjoj dodeli "Governors Awards" u Los Anđelesu glumica Penelope Kruz se pojavila u potpuno novom izdanju.

Nosila je dugu belu haljinu koja ima korset u gornjem delu, a u donjem ima nekoliko volana i ženstveno pada. Ipak, najveće iznenađenje je bila nova frizura.

Supruga Havijera Bardema odlučila je da promeni imidž smelom frizurom i svi se slažu da nije pogrešila.

Penelope je ošišala kosu u elegantan bob i osvežila je prirodnim pramenovima boje karamele. Oblikovala je tako da ima razdeljak na sredini, a frizura je istakla crte lica i maslinasti ten.

Glumica se u dogovoru sa svojim dugogodišnjim frizerom Pablom Iglesijasom odlučila za dužinu između brade i ključne kosti, koja nije nimalo teška za održavanje i izgleda odlično. Krajevi kose isfenirani su prema unutra, kako bi kosa postigla volumen.

 Penelopina frizura je odličan primer kako postoji idealan bob za svakoga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31