• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2023

13:20

Megan Foks izdominirala u beloj haljini! Sve kipi - grudi samo što ne ispadnu (FOTO)

Reuters

Moda i lepota

Megan Foks izdominirala u beloj haljini! Sve kipi - grudi samo što ne ispadnu (FOTO)

Podeli vest

Holivudska glumica Megan Foks /37) pojavila se na događaju u Los Anđelesu u atraktivnoj beloj haljini sa smelim dekolteom.

Megan Foks se na događaju "Muškarac godine" u Los Anđelesu pojavila zajedno sa svojim dečkom, reperom Mašingan Kelijem.

Za tu priliku odabrala je belu haljinu asimetričnog kroja. Uska haljina do kolena ima veliki dekolte koji je jedva pokrivao grudi. U donjem delu haljina je sečena ukoso i ima veliki šlic sa jedne strane. Pored bujnog dekoltea atraktivna haljina je naglasila uzak struk i otkrila izvajane, zategnute noge.

Megan je obula elegantne srebrne salonke, a u ruci je nosila srebrnu torbu. Vatreno crvenu kosu je stilizovala tako da ima blage talase, a odlučila se za diskretnu šminku - ajlajner i ružičastu senku i karmin u neutralnom roze tonu.

Njen dečko, Mašingan Keli nosio je dugačak kožni mantil i crne široke pantalone. Imao je neobičan nakit - upadljivu ogrlicu i minđuše. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija