• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2023

08:40

Dnevni horoskop za subotu 18. novembar! Ovnovi dobijaju izjave ljubavi, Rakovi značajan priliv novca

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 18. novembar! Ovnovi dobijaju izjave ljubavi, Rakovi značajan priliv novca

Podeli vest

Prvi dan vikenda će biti zanimljiv većini horoskopskih znakova, ali se svakako svima preporučuje oprez kada je zdravlje u pitanju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Dobićete ljubavnu poruku ili izjavu. POSAO: Moguć je dobitak od kreativnog rada, proizvodnje ili kroz neke špekulacije, eventualno od bavljenja sportom. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BIK

LJUBAV: Osećaćete se dovoljno opušteno sa osobom koja vam se dopada da biste iskazali svoja osećanja. POSAO: Sreća u oblasti nekretnina i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće vam teško da budete iskreni, možda zbog toga što se u vama bore emocije koje ne razumete. POSAO: Opterećenost poslom i moguće greške proizašle iz toga. ZDRAVLJE: Loše.

RAK

LJUBAV: Vaša veza će postati ozbiljna ili ćete ući u vezu sa značajno starijom osobom. POSAO: Ostvarićete finansijsku dobit, ali bićete previše opušteni sa novcem. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Konfuzni odnosi. Moguće je i da otkrijete da partner nije iskren ili da je nezainteresovan. POSAO: Poslovni uspeh ili napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Očekujte pozitivne vesti i lepe događaje. POSAO: Imaćete pravnih problema ili problema na putu, ali ipak je prisutno dobro raspoloženje i optimizam. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas privući. POSAO: Shvatićete da probleme možete rešiti nekom vrstom poslovnog udruživanja. ZDRAVLJE: Promenljiv krvni pritisak.

ŠKORPION

LJUBAV: Promenljiva osećanja. Suočićete se sa brojnim problemima i možda doživite sukob. POSAO: Budite pažljiviji i koncentrisaniji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Sreća u ljubavi i dobre prilike, ili će vam partner postati neko ko je izuzetno dobro situiran. POSAO: Korist od partnerskih poslova. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav. POSAO: Bićete razočarani uslovima rada ili nadređenima. Vrlo loš period za sve u vezi sa karijerom. ZDRAVLJE: Slaba vitalnost.

VODOLIJA

LJUBAV: Ova oblast će vam odjednom postati vrlo bitna. POSAO: Oslanjaćete se na druge za finansijsku podršku, a to nije situacija koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE

LJUBAV: Niste naročito emotivni, ali ste barem dobro raspoloženi. POSAO: Možete očekivati novac i dobit od svega što radite. ZDRAVLJE: Vaš optimizam pozitivno utiče na zdravlje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12