• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

21:00

Ove cifre će vas iznenaditi! Evo koje konfekcijske brojeve nose najpoželjnije žene sveta!

profimedia

Moda i lepota

Ove cifre će vas iznenaditi! Evo koje konfekcijske brojeve nose najpoželjnije žene sveta!

Podeli vest

Filmovi i fotografije ponekad ostavljaju potpuno drugačiji utisak, pa se mnogi iznenade kada saznaju koliko je visoka neka glumica ili koji broj odeće nosi.

Broj odeće nekih poznatih dama, kao i njihova visina, predstavljaju pravo iznenađenje.

Monika Beluči — veličina M, visina 171 cm

Foto: profimedia

 

Velika diva decenijama se nalazi na listama najlepših žena sveta, a poznata je i po veoma ženstvenoj figuri. Mnogi su iznenađeni jer misle da zbog svojih oblina nose veći konfekcijski broj.

Skarlet Johanson — veličina M, visina 160 cm

Foto: Shutterstock

 

Lepa plavuša je jedna od najplaćenijih glumica na svetu. Pored velikih uloga, poznata je i po veoma ženstvenom izgledu sa naglašenim oblinama, Ona, kao i Monika Beluči, nosi konfekcijsku veličinu M, ali je zato mnogo niža.

 

Šarliz Teron — veličina S, visina 177 cm

Foto: Reuters

 

Lepa plavuša decenijama je među najuspešnijim holivudskim glumcima. Dobitnica Oskara često menja fizički izgled za uloge, ali inače nosi veoma mali konfekcijski broj, što je prilično iznenađujuće jer je veoma visoka.

Lejdi Gaga — veličina S, visina 155 cm

Foto:  

Foto: profimedia

 

 

Lejdi Gaga uvek izgleda veoma snažno i dominantno na sceni, i nosi veoma ekstravagantne kostime zbog kojih je teško odrediti njen konfekcijski broj. Ali Lejdi Gaga, čije je pravo ime Stefani Germanotta, veoma je delikatna žena koja nosi manji konfekcijski broj.

Nikol Kidman — veličina XS-S, visina 180 cm

Foto: Profimedia

 

Ova Australijanka poznata je po velikim filmskim ulogama, nagradama, ali i savršenom modnom ukusu. Njene šetnje crvenim tepihom i odeća poslednjih decenija često su na najboljim listama. Ali zanimljivo je da ona nosi veoma mali konfekcijski broj, iako je natprosečno visoka žena.

Bijonse — veličina M, visina 167 cm

Foto: EPAIMAGES

 

Sjajna Bijonse poznata po neverovatnom glasu, ali i po fantastičnoj karijeri. Ali ona je i veoma lepa žena koja je poznata po svojim oblinama. Zanimljivo je da nosi konfekcijski M, iako bi se moglo pomisliti da kupuje veći broj odeće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija